Búcsú az Európa Ligától

Az eredmény borítékolva volt. Sérülésekkel, eltiltásokkal teli és egy lelkileg megtépázott Inter szenvedett vereséget tegnap este a San Siro-ban. A mérkőzést feltehetően nagyon sok szurkoló látta, így nincs sok értelme részletezni a történteket. A német csapat frissebb volt, és a mérkőzés elején eldöntötte a továbbjutás sorsát. Két kapufa és több kihasználatlan helyzetük volt, így örülhetünk az egygólos vereségnek.

Európa Liga mérkőzés a nyolc közé jutásért. Második visszavágó mérkőzés.
2019. március 14. Milánó, G. Meazza Stadion, 21 óra. 58 ezer néző.

FC Internazionale – Eintracht Frankfurt 0 – 1. Góllövő: Jovic az 5. percben. 

Játékvezető: O. Hategan, partjelzők: Svore és Gheorghe, 4. Jv.: Ghiunguleac, gólbírók: Petrescu és Coltescu (Romániából).
Az Inter összeállítása: 1 Handanovic, 33 D’Ambrosio, 6 De Vrij, 37 Skriniar, 21 Cedric, 8 Vecino, 20 B. Valero (73′ Esposito), 87 Candreva, 16 Politano (80′ Merola), 44 Perisic, 11 Keita Balde. V. Edző: L. Spaletti.

Az Eintracht Frankfurt összeállítása: 31 Trapp, 13 Hinteregger, 20 Hasebe, 2 N”Dicka, 15 Willems (72′ de Stedera), 24 da Costa, 17 Rode, 11 Gacinovic ( 59′ de Guzman),10 Kostic, 9 Haller, 8 Jovic. Vezető edző: A. Hütter.

A Frankfurt kontráival, gyorsaságával felülmúlta a mieinket és megérdemelte a továbbjutást.
A 3. percben Haller közelről a felső kapufát találta el, és az 5. percben De Vrij hibájából Jovic okosan emelte át a labdát Handanovic feje felett.Ezzel megszerezte a mérkőzés egyetlen találatát. Ezzel véget ért csapatunk idei európai kupa szereplése. ( Lesz-e ősszel újabb?)

Következik a derbi! 

FORZA INTER! 

Start a Conversation