111 éves az Inter

Politano és Gagliardini góljainak köszönhetően, a gyengélkedő Inter győzelemmel ünnepelte 111. születésnapját. A három pont megvan, de a játék elszomorító! Nagyon fontos hét következik! Csütörtökön a Frankfurt elleni E.L. visszavágó, majd vasárnap a milánói derbi. A korábbi sérültekhez Brozovic is csatlakozott,  így nem a legbiztatóbbak az előjelek. Bízzunk a csodákban!

TIM-Seria – A 27. forduló. 2019. március 10 15 óra. Milánó, G. Meazza Stadion. 61339 néző.
FC Internazionale – Spal 2-0 Góllövők: Politano a 67. és Gagliardini a 77. percben.

Játékvezető: Calvarese, partjelzők: De Meo és Alassio, 4. Jv.: Piccinini, VAR asziszt.: Di Bello és Vuoto.

Az Inter összeállítása: 1 Handanovic, 21 Cedric Soares, 6 De Vrij, 23 Miranda (46′ 13 Ranocchia), 8 Dalbert, 77 Brozovic (42′ 87 Candreva), 5 Gagliardini,16 Politano (74′ 20 B. Valero), 15 J. Mario, 18 Asamoah, 10 L. Martinez.

A Spal összeállítása: 2 Viviano, 14 Bonifazi, 23 Vicari, 27 Felipe (72′ 43 Paloschi) 93 Fares,8 Valoti (62′ 24 Dickman), 6 Missiroli, 28 Sciattarella,19 Kurtic, 37 Petagna,10 Floccari. Vezető edző: L. Semplici.

Rövid összefoglaló:
2′ J. Mario kecsegtető helyzetben 18 méterről lőtt a labda azonban fölé szállt. Két perc múlva Handanovic védett egy kapura tartó lövést.16′ Cedric jobb oldali beadását Martinez lőtte fölé, kapásból. Petagna a 23. percben, 8 méterről kapu mellé fejelte a labdát. A 31. percben Asamoah középre ívelt labdáját Martinez mellel vette le, majd két csel után a hálóba lőtt. A VAR értékelés azonban kezezést állapított meg és érvénytelenítette a gólt. Az első félidőben sok hibával, pontatlan átadásokkal játszottak a mieink.
A sérült Miranda helyett Ranocchia állt be a folytatásban. Gyengén játszottunk továbbra is. Végre a 67.percben egy kicsit változott a helyzet. Jobb oldali támadásunk után Martinez passzolt Politáno-nak, aki kapásból a hálóba lőtt. 
                                                                        1-0.
A 77. percben Cedric Soares jobb oldalról lőtt kapura. A védőkről kipattanó labdát Gagliardini kapásból lőtte a Spal kapujába.
                                                                         2-0.

Sajnos, nem jók az esélyek a következő napokra várva! Amennyiben csütörtökön a németek gólt lőnek a San Siro-ban, a mieink közül ki, avagy kik lőnek kettőt… Martinez és a sérültek nélkül? Nehéz megjósolni mi lesz a vége nemcsak az Európa Liga mérkőzésnek, de a hétvégi derbinek is! Várhatóan nagyon fenik ránk fogukat a riválisok!
A remény hal meg utoljára, szokták mondani!

FORZA INTER!

Start a Conversation