Frankfurter, nem Inter!

Újra alsó szintű játék szemtanúi voltunk az Európa Liga nyolcad döntőjének első mérkőzésén. Mármint az Inter részéről. Igaz, a német csapat sem remekelt, de a második félidőben ők játszottak hatalmas fölényben. A gól nélküli döntetlen sem biztos,hogy elegendő lesz a Meazzában! Dúl a háború az Inter háza táján és mi lesz a vége, az megjósolhatatlan.  
Szomorú ez az állapot nekünk, szurkolóknak!

Európa Liga nyolcad döntő első mérkőzés. 2019. március 7. 18 óra 55 perc. Frankfurt, Commerz Bank Arena.
Frankfurt FC – FC Internazionale 0 – 0.
A Frankfurt ősszeállítása: 31 Trapp, 13 Hinteregger, 20 Hasebe, 2 Ndicka,24 De Costa, 5 Fernandes, 17 Rode, 10 Kostic, 9 Haller, Gacinovic, 8 Jovic.
Az Inter összeállítása: 1 Handanovic, 33 D’Ambrosio, 6 De Vrij, 37 Skriniar, 18 Asamoah, 8 Vecino, 77 Brozovic, 16 B. Valero (80′ 21 C. Soares),44 Perisic (58′ 87 Candreva), 10 Martinez.

Játékvezető: W. Collum, partjelzők: Mc Geachie és Connor, 4. jv.: Stewart, Gólbírók:Dallas és Walsh (Skót játékvezetők).

A mérkőzés néhány jelentősebb eseménye:
21′ Martinezt a 16-oson belül buktatták. A skót játékvezető büntetőt ítélt, amit Brozovic elképesztően rosszul végzett el. Trapp kapus megfogta a lövést!
40′ Politano jobb oldali éles beadását, Vecino fejelte mellé. Nagy helyzet volt!
A második félidő nem rólunk szólt. Védekező taktika és a legrosszabb napokat idéző játék jellemezte az Intert.
Nem volt a frankfurti kapuig eljutó támadásunk! 

A német csapatból Jovic 55. percben, Rode a 61.percben jó helyzetben Handanovic kezébe fejelte a labdát.
A 70. percben Hinteregger, (a hátvéd) közelről mellé fejelt. Két perc múlva 25 méterről leadott lövését Handanovic kiejtette, majd másodszorra vetődve szerezte meg a labdát. A 89. percben Gacimovic 17 méterről ellőtt labdáját hárította kapusunk.
Csapatunk legjobbja Handanovic volt.
Ezután mi következik Inter? Tartanunk kell a következő, otthoni bajnokitól is?

FORZA INTER!

Start a Conversation