Európa Liga: a legjobb 16 között az Inter

Fölényes győzelem a Rapid Wien ellen az E.L. visszavágó mérkőzésén a legjobb 32 között. Vecino, Ranocchia, Perisic és Politano szerezték a gólokat. Handanocic hálója érintetlen maradt. Az Inter egyre jobb formában játszik, a játékosok motiváltak. A sorsolás alapján az Eintracht Frankfurt lesz a következő ellenfél.

Európa Liga második mérkőzés a legjobb 32 között. 2019. február 21. Milánó, G. Meazza Stadion. 21 óra.

FC Internazionale – Rapid Wien 4-0. Góllövők: Vecino a 11′, Ranocchia a 18′, Perisic a 80.’ és Politano a 87. percben.
Játékvezetők: A.M.Ribeiro Soares Dias (Portugál), partjelzők: B. Torres és S. Soares, 4. J.v.: C Rodriges. Gólbírók: L. Martius és S. Pinheiro.

Az Inter összeállítása: 1 Handanovic, 21 C. Soares, 13 Ranocchia, 37 Skriniar (77′ 23 Miranda), 18 Asamoah, 8 Vecino, 77 Brozovic 14 Nainggolan (62′ 20 B. Valero), 87 Candreva,44 Perisic, 10 L. Martinez (66′ 16 Politano)

Az Inter góljai:

A 11. percben szép Inter támadás során Candreva labdáját Vecino juttatta a Rapid hálójába. 1-0.
Hét perccel később, egy Inter roham után a kipattanó labdát Ranocchia 18 méterről kapásból lőtte a kapuba.2-0.
A 80. percben Perisic kiugrott a védők közül és a kapust is kicselezve, a befutó két védőn a labdát átemelve talált a kapuba. Klasszis gól született! 3-0.
A 87. percben újra Perisic villant! A bal szélről beadott labdáját a jó ütemben érkező Politano közelről lőtte a hálóba. 4-0.

Csapatunk ezúttal magabiztos győzelemmel jutott tovább. A következő ellenfelek nem ígérkeznek már ilyen könnyűnek. A Frankfurt ellen van esélye, egy jó Internek. Amennyiben sikerül túljutni a németeken, következhet a Chesea! Hát az már nagyon kemény dió lesz! 
Most a csapat a vasárnapi Firenzei összecsapásra készül! Bízzunk a fiúkban!

Az első mérkőzést Frankfurtban játssza a csapat március 7.-én, a visszavágóra pedig március 14.-én, Milánóban kerül sor.


FORZA INTER!

Start a Conversation