D'Ambrosio, Nainggolan

Felfelé a lejtőn?

Újra Icardi nélkül, a sokat kritizált kulcsjátékosok (180 fokos fordulatot mutató) lelkes játékával, újabb értékes győzelmet aratott az Inter. D’Ambrosio lőtte az első gólt, Perisic kiváló beadásából. Bár a Samp néhány perc után egyenlített, Nainggolan átlövése utat talált a genovai kapuba és ezzel eldőlt a mérkőzés.
Az Inter nagy fölényben játszott végig. A Samproria játékosai agresszív, kellemetlen ellenfélnek bizonyultak, bár sokszor a szerencsének köszönhették a nagyobb arányú vereséget. 
Végre egy harcos,jobban játszó és egy kicsit a korábbihoz hasonló Intert láttuk ezen a vasárnapon! 
Féltünk, hogy az Icardi körüli “cirkusz” megviseli a csapatot, de úgy tűnik Mauro nem tett “jó lóra”!

Seria-A 24.forduló.2019.február 17.G. Meazza Stadion. 55.127 néző.

FC Intrnazionale – UC Sampdoria 2-1. Góllövők: D’Ambrosio 73′,Gabbiadini 76′ és Nainggolan a 78. percben.

A csapatok összeállítása: FC Internazionale: 1 Handanovic, 33 D’Ambrosio, 6 De Vrij, 37 Skriniar, 29 Dalbert, 5 Gagliardini (59′ 15 J. Mario),77 Brozovic, 16 Politano (68′ 87 Candreva), 14 Nainggolan (89′ 8 Vecino), 44 Perisic, 10 L. Martinez. Vezető edző: L. Spaletti.
UC Sampdoria: 1 Audero, 24 Berezynski (81′ 7 Sala), 15 Andersen, 26 Tonelli, 29 Murru, 10 Praet, 6 Ekdal (81′ 4 Vieira), 16 Linetty, 5 Saponara (75′ 23 Gabbiadini), 27 Quagliarella, 92 Defrel. V. edző: M. Giampaolo.

A mérkőzésről röviden:

Az Inter már az 5. és 6. percben gólveszélyes helyzeteket teremtett. Előbb Perisic csúsztatott fejese kerülte el a kaput, majd Martinez kiugrott a védők közül és kapus kezeibe lőtte a labdát. A 11.és 29. percben előbb Politano 17 méterről, majd Dalbert 18 méterről bombázott kapu fölé. A 30. percben Nainggolan csavart lövése kerülte el a kaput.Hét perccel később Perisic lőtt kapura 16 méterről. A labda a kapusról leperdülve a gólvonal felé gurult, amit a hálóőr még elcsípett! A 46. percben D’Ambrosio visszafejelt labdáját Skriniar óriási erővel a hálóba vágta. A gól érvénytelen volt, mivel D’Ambrosio előzőleg lesen tartózkodott.Még ebben a percben Samp ellentámadás után, Defrel lövését Handanovic védte.Az 54.percben kavarodás után Martinez közelről a védők gyűrűjében a kapus kezébe lőtte a labdát. A 66. percben Quagliarella 12 méterről fejelt kapura,Handanovic kapu fölé tolta a labdát.
A 68. percben Politano lövése a külső kapufáról vágódott ki.A 71. percben Martinez a tisztán álló Perisic-nek adta a labdát, akinek lövését Audero megfogta.
A 73.Percben Perisic nagyszerű cselekkel betört a 16-oson belülre és az alapvonal mellől nagyszerűen csavart középre. D’Ambrosio érkezett nagy lendülettel és három méterről bombázott a kapuba 1-0. Három perccel később Sampdoria ellentámadás következett. A 16.-oson belül hét védő gyűrűjében Gabbiadini megszerezte a labdát és a hosszú sarokba lőtt. 1-1. Két perc múlva Candreva ívelt be szögletet. Skriniar vissza fejelt labdáját Nainggolan bombázta a jobb sarokba. 2-1. A Sampdoria még próbálkozott az egyenlítéssel, az eredmény azonban nem változott.

Egyenlőre tartjuk négy pontos előnyünket a Milan előtt.
Következik a csütörtöki Rapid elleni visszavágó Európa Liga, majd a vasárnapi Firenze elleni idegenbeli mérkőzés!

FORZA INTER!


Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/internaz/public_html/wp-content/plugins/sportspress-pro/includes/sportspress/templates/post-excerpt.php on line 19

Warning: Attempt to read property "post_status" on null in /home/internaz/public_html/wp-content/plugins/sportspress-pro/includes/sportspress/includes/class-sp-event.php on line 16

Részletek

Közzétéve Idő Teljes játékidő
90'

Start a Conversation