Egy pont Veronából

Folytatta pocsék formáját a csapat: A Bresca elleni 6-0 óta nem igazán találja a játékát Conte Intere. Egy korai, és egy késői bekapott gól, és ötlettelen játék jellemezte a mérkőzést. Vendég oldalon Candreva alakította ki mind a két találatot, ám ez most kevésnek bizonyult.

Javítani akarta a korábbi botlását a csapat, azonban már rögtön a mérkőzés elején foghattuk a fejünket. Lazovic kerülte meg egészen simán Skriniart, majd a hálóba lőtt Handanovic mellett. Ilyen gólt nem illik kapni a mérkőzés ezen szakaszában! Ez egyből meg is alapozta a csapat negatív teljesítményét, az Inter jórészt tehetetlen és ötlettelen volt. Mi több: akár meg is duplázhatta volna az előnyét a Verona, Veloso és Dimarco révén.

Az Inter Lukaku labdatartására próbált építeni, a belgát sokszor keresték, majd ő tovább tette az érkező embernek, sajnos inkább kevesebb sikerrel. Gagliardini volt az első aki helyzetbe került ebből, azonban a lövését Silvestri fogta. Sanchez ismét élénken játszott, gólig viszont nem jutott, a Verona pedig veszélyes maradt továbbra is, kontrajátékot játszva.

A második félidőben új életre kapott a Nerazzurri, Candreva közreműködésével, aki a 49. percben egyenlíteni tudott. Lukaku lőtt egy kapufát, amit az olasz szélső pofozott végül a kapuba. 6 perccel később pedig megfordította a mérkőzést, ugyanis beadásába Dimarco ért bele, a megpattanó ladbát pedig nem tudta megfogni Silvestri.

A 80. percben esély lett volna lezárni a mérkőzést, ám ez ismét nem sikerült. Lukaku helyére beálló Martínez próbálkozását védte a kapus, az argentín lehet jobban járt volna ha Sancheznek passzol, aki középen várta a labdát. És ismét bebizonyosodott hogy az ilyeneket nem szabad kihagyni: 1-3 helyett 2-2 lett a vége, miután a 87. percben Veloso egyenlített egy átlövéssel. Erre már túl kevés idő volt válaszolni, még úgy is hogy Irrati játékvezető 6 percet hosszabbított. Reméljük, hogy a csapat visszatér a győztes útra a Torino ellen!

Forza Inter!

HELLAS VERONA 2-2 INTER

HELLAS VERONA (3-4-2-1): 1 Silvestri; 13 Rrahmani, 21 Gunter, 24 Kumbulla (33 Empereur 84′); 5 Faraoni, 34 Amrabat, 4 Veloso, 23 Dimarco (98 Adjapong 66′); 88 Lazovic (14 Verre 84′), 32 Pessina; 9 Stepinski (10 Di Carmine 54′).
Pad: 22 Berardi, 96 Radunovic, 6 Lovato, 7 Badu, 18 Lucas, 28 Terracciano.
Edző: Ivan Juric.

INTER (3-4-1-2): 1 Handanovic; 37 Srkiniar, 6 de Vrij, 2 Godin; 87 Candreva, 77 Brozovic (8 Vecino 70′), 5 Gagliardini, 15 Young; 20 Borja Valero (24 Eriksen 88′); 9 Lukaku (10 Lautaro 76′), 7 Sanchez.
Pad: 27 Padelli, 46 Berni, 13 Ranocchia, 18 Asamoah, 30 Esposito, 31 Pirola, 32 Agoumé, 34 Biraghi.
Edző: Antonio Conte.

Gólszerzők: 2′ Lazovic (V), 49′ Candreva (I), 55′ Dimarco öngól (V), 87′ Veloso (V).
Sárgalap: Dimarco (V), Gunter (V), Amrabat (V), Borja Valero (I), Young (I).
Egyéb: Stellini sárga lappal figyelmeztetve (I).
Hosszabbítás: 2′ – 6′.

Játékvezető: Irrati.
Asszisztensek: Passeri, Lo Cicero.
Negyedik játékvezető: Ros.
VAR és VAR asszisztens: Orsato, Cecconi.

Start a Conversation