Újabb váratlan döntetlen

A kupában magabiztosan vertük a szárd csapatot, vasárnap délidőben ez nem sikerült. Sőt, egy kellemetlen döntetlent ért el az Inter, ráadásul újra hazai pályán. Nem játszottunk eredményesen.
A korábban olyan pontos befejezések ezen a napon nem sikerültek! Bosszantó, hogy újra egy ex Interes büntetett, igaz egy szerencsétlen találattal. Bosszantó az is, hogy Skriniar- t a 17. percben le kellett cserélni, a hosszabbításban pedig Martinez- t kiállította a játékvezető. Baljós jelek! A csapat mintha fékre lépett volna. Pedig jönnek a kihívások! A kupában a Fiorentina, aztán utazik a csapat Udinébe.

Seria-A TIM 21. forduló. 2020. január 26 12,30 ó. Milánó G. Meazza Stadion.
FC Internazionale- Cagliari Calcio 1-1. Góllövők: L. Martinez a 29. és Nainggolan a 78. percben.

A csapatok összeállítása:
FC Internazionale: (3-5-2) 1 Handanovic, 37 Skriniar (17’ 2 Godin), 6 De Vrij, 95 Bastoni, 15 A. Young, 23 Barella, 20 B. Valero, 12 Sensi ( 82’ 7 Sanchez), 34 Biraghi (85’ 21 Dimarco), 9 Lukaku, 10 L. Martinez. Vez. edző: A. Conte.
Cagliari Calcio: (4-3-2-1) 28 Cragno, 24 Faragó, 40 Walukiewic, 15 Klavan, 33 Pellegrini ( 76’ 3 Mattiello), 18 Nandez, 17 Oliva, 21 Ionita (74’ 29 Castro), 4 Nainc (86’ 8 Cigarini), 10 J. Pedro, 99 Simeone. Vezető edző: R. Maran.

Játékvezető: Manganiello, partjelzők: Prete, Bresmes, 4. J. vezető: Pezzuto, VAR: Banti, Ranghetti.

A mérkőzésről röviden:
A mérkőzés elején kiegyenlített játék folyt. A 9. percben Nandez futott el a jobb oldalon, beadását Simeone kapta, aki a jobb oldalról mintegy 8 méterről fölé bombázott. 10 perc múlva Lukaku Sensi-nek passzolt, aki 12 méterről mellé lőtt. Négy perc múlva Martinez ugrott ki a védők közül és 7 méterről éles szögből lőtt. Cargno azonban védte a lövést. A 29. percben  A. Young a jobb oldalról ívelt középre. Martinez jó ütemben ugrott fel és fejelt a kapuba. 1-0. A 41. percben újra Young átadásával tört be Martinez. 6 méteres lövését lábbal mentette a kapus. A 49. percben Nainggolan előre ívelt labdáját Faragó fejelte kapura. A jól irányzott fejest Handanovic bravúrral ütötte szögletre. Az 59. percben Martinez labdájával Sensi tört kapura és 15 méterről mellé bombázott. Egy perc múlva újra Sensi próbálkozott.  10 méteres lövését a kapus kiöklözte Martinez elé, aki azonban fölé bombázott. Két perc múlva Sensi kísérelte meg bevenni a szárdok kapuját, lövése elcsavarodott a kapu bal sarka fölött. A 64. percben Pellegrini beadásra szánt lövése veszélyesen csavarodott a kapunk irányába. Handanovic-nak újabb bravúrra volt szüksége, hogy megóvja kapuját. A 78. percben Nainggolan 22 méterről nagy lövést küldött kapura. A lövés Bastoni lábán változtatott irányt és a jobb kapufa tövénél vágódott a hálóba. 1-1. A 81. percben Lukaku óriási szólója következett, 13 méterről leadott lövése a bal kapufa mellett suhant el. A 89. percben Dimarco próbálkozott, 15 méteres kapáslövése fölé szállt. A hosszabbításban, a 94. percben Martinezt egy ütközést követően reklamálásért, kiállította Manganiello játékvezető.

A sok helyzet ellenére nem volt meggyőző a csapat. Hiányzott a korábbi magabiztosság, a győzelemre való törekvés. Skriniar a hírek szerint influenzásan játszott. Conte is elkapta a vírust! A sajtótájékoztatást is helyettese tartotta! A visszatért sérültek sem az igaziak! Összességében válság érezhető a csapatnál! Az újonnan leigazolt Ashley Young gólpasszal mutatkozott be  és jól játszott. Közben új igazolás is érkezett, az ex Chelsea játékos Moses. Hogy mikor ébred a csapat, arra kíváncsiak vagyunk! Van azért jó hír is : a „zebrák” „ lezakóztak” Nápolyban!!!

Továbbra is :

FORZA INTER!

Start a Conversation