A legjobb 8 között az Inter, az Olasz Kupában!

Magabiztos, fölényes győzelem győzelemmel kezdte az Inter az olasz kupaszereplést. A Cagliari jól szerepel a bajnokságban, így nagy küzdelemre számítottunk a mérkőzés előtt.
Lukaku már a 22. másodpercben vezetést szerzett, később újra betalált. Borja Valero a 35. születésnapját góllal ünnepelte.  Ranocchia végre lehetőséget kapott és ezt egy szép fejes góllal hálálta meg. Az Inter  a mérkőzésen végig fölényben játszott. A csapatban helyet kapott Sanchez is és bíztatóan játszott. Jól teljesített Dimarco, Lazaro és a csereként beállt Esposito is, aki eddig a legfiatalabb a Coppa Italia sorozatban. Frederico Bonazzoli-t előzte meg, aki 2013 decemberében lépett pályára ebben a sorozatban.
Ellenfelünk a legjobb nyolc között az Atalanta-Fiorentina összecsapás győztese lesz.

Coppa Italia, a legjobb 16 csapat közötti forduló. 2020. január 14 20,45 ó. Milánó, G. Meazza Stadion.
FC Internazionale- Cagliari Calco 4-1. Góllövők: Lukau az 1. és 49. B. Valero a 22. Oliva a 72. és Ranocchia a 80. percben.
Az Inter összeállítása: 1 Handanovic, 2 Godin, 13 Ranocchia, 37 Skriniar, 19 Lazaro, 23 Barella, 77 Brozovic (70’ 12 Sensi), 20 B. Valero,  21 Dimarco (78’ 34 Biraghi), 7 Sanchez (69’ 30 Esposito), 9 Lukaku. V. edző: Conte.

Játékvezető: Chiffi, partjelzők: Paganessi, Imperiale, 4. J. V.: Mazini, VAR: Di Paolo, Locicero.

A mérkőzésről röviden:

Alig kezdődött el a mérkőzés, Oliva hazaadására Lukaku lecsapott és nem hibázott. 1-0. 12 perc múlva újra Romelu talált a hálóba, azonban a VAR közbelépett. Lest ítélt Chiffi.10 perccel később Lazaro beadását Lukaku tovább csúsztatta. A berobbanó születésnapos B. Valero a léc alá bombázott. 2-0. Határozott fölényben játszott az Inter. A 29. percben Lazaro beadásába kézzel ért a Cagliari védője. Nincs büntető! Nincs  VAR ! A második félidőben jól tartottuk a labdát, a biztos vezetés tudatában. A 49. percben szöglet után Lazaro Barellának adta a labdát, akinek beadását Lukaku  éles fejessel a hálóba továbbította. 3-0. Feljött a Cagliari! A 68. percben Nainggolan óriási kapufát lőtt. Öt perc múlva szép Cagliari támadás után Cerri sarokkal finoman játszott középre. A jó ütemben érkező  Oliva 10 méterről a hálónkba bombázott. 3-1. A 80. percben végleg eldőlt a találkozó. Biraghi szögletrúgását a jó ütemben felugró Ranocchia a hálóba csúsztatta. 4-1. A hátralévő időben Biraghi szabadrúgása okozott gondot Olsen-nek. A mérkőzés végén Esposito gyönyörű cselekkel száguldott az alapvonalig és visszajátszotta a labdát, de nem volt érkező Inter játékos.

Az Atalanta elleni játéknak nyomát sem láttuk. A csapat nagyszerűen játszott. Ez bíztató a vasárnapi Lecce elleni összecsapás előtt.

FORZA-FORZA INTER!

Start a Conversation