Inter ünnep Prágában

A BL mérkőzések “F” csoportjában a sérültekkel tele Inter, elképesztő végjátékban fölényes győzelmet aratott, a Cseh bajnok Slavia felett. Izgalmakkal, sokszor drámai jelenetekkel teli mérkőzést láthattak az Eden Aréna és a Live Stream  nézői. Sajnálatos, hogy a főbb sport TV adók ezt a mérkőzést nem vették az élő közvetítéseik közé! Pedig lett volna miért! A Spiler 1, éjjel 11 órától ismételt! Megérte végignézni!
Martinez két góllal, Lukaku egy találattal és két gólpasszal vette ki részét a sikerből. Lautaro két fantasztikus góllal, Lukaku pedig szép elfutással a kapust is kicselezve lőtte be a vezető második gólt. Lőttünk még két gólt, de azokat a VAR 
“elVARiálta”, azaz elvette az Intertől. A Slavia gólját Soucek lőtte büntetőből. Aggódva vártuk a mérkőzést és Conte is óvatosan fogalmazott! Ahogy azt megígérte a fiúk mindent megtettek a helytállásért, és a sikerért! 
Minden elismerés és dicséret az egész csapatnak! Persze még nincs vége! Rövidesen jön a Barca, Milánóba…..!

Bajnokok Ligája “F” csoport 5. mérkőzés. 2019.november 27. 21,00 óra. Prága, Eden Aréna.
SK Slavia Praha – FC Internazionale 1-3. Góllővők: L. Martinez a 19. és 88., Soucek a 37.percben (büntetőből), Lukaku a 81. percben.

A Csapatok összeállítása:
SK Slavia Praha: 1 Kolar, 5 Coufal, 25 Frydrych (83′ 24 Takach), 15 Kudela, 18 Borzil, 22 Soucek, 10 Husbauer (70′ 12 Zelezny), 28 Masopust, 7 Stanciu (58′ 27 Traore), 23 Sevcik, 9 Olayinka. Vezető edző: J. Tripisovsky.

FC Internazionale: 1 Handanovic, 2 Godin, 6 De Vrij, 37 Skriniar, 87 Candreva, 8 Vecino (80′ 30 Esposito), 20 B. Valero (76′ 5 Gagliardini), 77 Brozovic, 34 Biraghi (76′ 19 Lazaro), 10 L. Martinez, 9 Lukaku. V. edző: A. Conte.

Játékvezető: Sz. Marciniak, vonalbírók: Sokolnicki és Liskiewicz, 4. J.V.: Musial, VAR: Gil és Borkowski.

A mérkőzésről röviden:
Harcosan kezdett a Slavia. Az 5. percben Soucek fejelt mellé. A 10. percben B. Valero jó átadását Martinez lőtte a kapu mellé. Kiegyenlített játék folyt, rengeteg szabálytalansággal. A 18. percben Lukaku szerzett labdát, a csehek szrongatták, de végig nyargalt a Slavia alapvonaláig. Pontosan gurított vissza Martineznek, aki 8 méterről hatalmas gólt lőtt. 0-1. A gól után még agresszívebb lett a Slavia. Beszorultunk. Soucek kétszer fejelt mellé. Coufal fejese is mellé szállt. Handanovic több alkalommal nagy védéssel hárított. A 34. percben Olayinkát De Vrij szerelte az ötös vonal környékén. A Slavia támadója elesett, azonban a játékvezető tovább engedte a játékot. A 35. percben Martinez szerzett labdát a bal oldalon. Szépen elfutott és a jó ütemben érkező Lukakunak passzolt. Romelu nem hibázott, a hálóba lőtt. Az Inter játékosok öröme nem tarthatott sokáig! A VAR jelzésére De Vrij szerelését szabálytalannak ítélte a játékvezető. A gólt visszavonta és büntetőt ítélt a Slavia javára. A 37. percben Soucek értékesítette a büntetőt. 1-1. A félidő vége előtt még Sevcik előtt adódott lehetőség, B. Valero azonban rutinosan kizárta őt a labdaszerzés lehetőségétől. A szünet után Candreva robogott el a jobb oldalon, beadását Lukaku sarokkal próbálta a kapuba juttatni. A perdítés elsuhant a kapu mellett. Az 52. percben Handanovic hárította Stanciu bomba lövését. Három perc múlva Brozovic lőtt fölé 17 méterről. Tíz perc múlva Masopust 25 méteres lövését védte óriási bravúrral Handanovic. Percenként jöttek a helyzetek. Traore lőtt mellé, majd Candreva beadását Lukaku fejelte kapufára. A 68. percben Brozovic lőtt kapufát 18 méterről. A 73. percben Masopust szerzett labdát, jó helyzetben lőtt, Handanovic újra bravúrral mentett. A 81. percben a csereként beállt Lazaro az Inter térfeléről hosszú labdát ívelt előre. A labdára Lukaku rajtolt és az elcsúszó Slavia védő mellett iramodott a kapu felé, majd Kolar kapust is kicselezve az üres kapuba bombázott. 1-2. Két perc múlva Masopust átadását Soucek 4 méterről mellé fejelte. A 88. percben Lukaku szerzett labdát a jobb oldalon, pontosan adta be Martineznek, aki kapásból hatalmas gólt lőtt. 1-3. A hosszabbítás 3. percében Lukaku futott el a felezővonal tájékáról és újabb gólt lőtt. A VAR les miatt azonban érvénytelenítette a találatot. Maradt a 3-1 arányú Inter győzelem és remény a továbbjutásra!

Bravó Fiúk! Próbáljátok meg a Barca ellen is!

FORZA-FORZA INTER!

Start a Conversation