Ezúttal döntetlen otthon

A Borussia ellen elért siker után nem sikerült legyűrni a Pármát az Internek, a G. Meazzában. Pedig 67 ezer néző volt kíváncsi, sikerül e újra a “zebrák” elé kerülni a tabellán. A Juve is “X”- elt, így minden esély megvolt az előzésre. Candreva szerezte az első gólt, azonban az Inter kölcsönbe adott játékosa Karamoh néhány perc múlva megtréfált bennünket és bevette kapunkat. Sőt, nemsokára újra ő csapott le a labdára és Gervinho-nak tálalt középre, aki nem hibázott. A fáradt Inter óriási erőfeszítést tett az egyenlítés és a győzelem érdekében. Most nem sikerült! Elképesztő sorozat következik. Kedden újra bajnoki. Azután jön a többi! Viszont ez már “gépeknek” való terhelés!

Serie-A TIM. 9. forduló. 2019. október 26. 18 óra Milánó, G. Meazza stadion. 67 ezer néző.

FC Internazionale – SSD Parma Calcio 2-2. Góllövők: Candreva a 23. percben, Karamoh a 26. Gervinho a 30. és Lukaku az 51. percben.

Az összeállítások:
FC Internazionale: 1 Handanovic, 37 Skriniar, 2 Godin (66′ 6 De Vrij), 95 Bastoni, 87 Candreva,5 Gagliardini (84′ 16 Politano), 77 Brozovic, 23 Barella, 34 Biraghi, 10 L. Martinez (73′ 30 Esposito), 9 Lukaku. V. edző: A. Conte.
SSD Parma: 1 Sepe, 36 Darmian, 2 Iacoponi, 28 Gagliolo (66′ 97 Pezella), 3 Demarku, 33 Kucka, 21 Scozzarella,10 Hernani, 44 Kulusevski, 27 Gervinho (84′ 17 Barilla),7 Karamoh (71′ 93 Sprocati). V. edző: D’Aversa.

Röviden a mérkőzésről:
A Párma kezdett jobban, két kísérlete is volt. Szöglet után a 8. percben Kucka az alapvonal közelében hibázott. Két perc múlva Martinez labdavesztése után, pármai lövést hárított Handanovic. Néhány perc múlva Gagliardini nagy lövését hárította Sepe. A 23. percben megszereztük a vezetést. Candreva 16 méterről lőtt ballal,a labda Demark-ot érintve vágódott a hálóba. 1-0. Két perc múlva Brozovic lövését védte Sepe. A 30.percben Brozovic rosszul passzolt vissza a védők felé. A labdát Karamoh szerezte meg és befelé cselezve megszerezte az egyenlítő gólt. 1-1. Egy perc múlva Gervinho 15 méterről lőtt fölé. A 30. percben Brozovic újra hibázott, Karamoh iramodott meg a jobb oldalon,
pontosan továbbított a középen tisztán érkező Gervinho-hoz, aki nem hibázott. 1-2. A 41.percben Martinez próbált betörni a büntető területre.Két védő fogta közre, Martinez elesett, a játékvezető azonban tovább engedte a játékot. Nem látott szabálytalanságot. A dolog véleményes! Az Inter nagy nyomás alá helyezte a sárga-fehéreket! Az 50. percben Skriniar nagy lövését védte Sepe. Az 51.percben Candreva ívelt középre és Lukaku a védők gyűrűjében, fordulásból a hálóba lőtt. Chiffi játékvezető lest ítélt. VAR elemzés után azonban megadta a gólt. 2-2. Tovább rohamoztunk. Martinez fejelt fölé egy jobb oldali támadás után. Gagliardini kétszer is bombázott, lövései elakadtak.
Közben Gaervinho is próbálkozott, azonban Handanovic résen volt. A 71. és 72. percben Martinez 16 méteres lövései közül az elsőt blokkolták, a második fölé szállt. Öt perc múlva a csereként beállt Esposito, Candreva-nak passzolt, akinek óriási lövése fölé szállt. A 78. percben Lukaku 15 méteres lövését védte Sepe. 10 perc múlva Politano szabadrúgása a sorfalban akadt el. A 89. percben szöglet után De Vrij jó helyzetben mellé fejelt. A hét perces hosszabbításban még Esposito-nak volt két lehetősége. A helyzetek azonban ezúttal is kimaradtak.

Az egyenlítés után óriási erőfeszítést tett az Inter a három pont megszerzéséért. Nem sikerült! A terhelés emberfeletti! Féltjük a fiúkat, nehogy további sérülésekkel gyengüljön a keret! Keddig reméljük sikerül regenerálódni és kipihenni az utóbbi fárasztó napokat!

FORZA INTER!

Start a Conversation