Fontos győzelem

Az utóbbi idők legkellemetlenebb ellenfelét sikerült legyűrni vasárnap délidőben. A “MAPEI” gárda korábban többször is megtréfálta az Intert, így nem reménykedhettünk könnyű menetben most sem. Tartalékosan állt fel a csapat, igaz Martinez és Lukaku két-két góljával biztosan vezettünk. Az utolsó negyedórában azonban ránk ijesztettek a fiúk! A játék kezdett “pazza” lenni! A zöld-feketék feljöttek egy gólra! Végül megmaradt az egy gólos előnyünk és megszereztük a három pontot.  Több sérültünk van, és következik szerdán a Dortmund elleni sorsdöntő BL csoportmérkőzés. A Sassuolo elleni győzelemmel a zebrák nyomában maradtunk, akik a szerencsének köszönhetik szombati győzelmüket, az azonban egy más történet!

Seria-A TIM 8. 2019. október 20. 12,30 óra. Reggio Emilia, MAPEI Stadion.

USS Sassuolo Calcio – FC Internazionale 3-4. Góllövők: 2′. L. Martinez, 16′. Berardi, 38′. Lukaku, 45′. Lukaku, 71′. L. Martinez, 74′. Djuricic és a 81.percben Boga.
A csapatok összeállítása:
USS Sassuolo: (4-3-1-2) 47 Consigli 33 Tripaldelli, 2 Marlon, 13 Peluso, 17 Muldur (77′ 22 Toljan), 14 Obiang (52′ 7 Boga), 4 Magnanelli, 8 Duncan, 23 Traore (66′ 10 Djuricic),25 Berardi, 9 Caputo. V. edző: R. de Zembi.
FC Internazionale: 1 Handanovic, 37 Skriniar, 6 De Vrij, 95 Bastoni, 87 Cadreva (73′ 19 Lazaro), 77 Brozovic, 23 Barella, 34 Biraghi, 10 L. Martinez, 9 R. Lukaku. V. edző: A. Conte.

Játékvezető: Giacomelli, partjelzők: Longo és Bottegoni, 4. jv.: Ghersini, VAR: Mazzoleni, Fiorito.

A mérkőzésről röviden:
Az Inter jól kezdte a mérkőzést. Már a második percben Martinez vezetéshez juttatta az Intert. 0-1. A 13. percben újra Martinez előtt adódott jó lehetőség. Mintegy tíz méteres lövése elsuhant a jobb kapufa tövénél. Három perc múlva Biraghi labdát veszített a középpályán, az ellentámadásból Berardi bal oldalról lőtt a hosszú sarokba. 1-1. Tíz perccel később Martinez lőtt a kapuba, a gólt azonban érvénytelenítette Giacomelli, Lukaku szabálytalansága miatt. A 33. percben a Sassuolo is lőtt egy lesgólt. Öt perc múlva De Vrij tört előre, pontos labdát adott Lukakunak, aki védőjéről lefordulva mintegy 10 méterről a jobb alsó sarokba lőtt. 1-2. A 43. percben Martinezt buktatták a büntető területen belül. VAR elemzés után Lukaku lőtte a hálóba a büntetőt. 1-3. A második félidőt is jól kezdtük. A 48. percben Biraghi szép cselekkel tört be a Sassuolo alapvonaláig. Visszagurított labdáját az utolsó pillanatban vágták ki a védők. Öt perc múlva, a jó helyzetben lévő Martinez lövését blokkolták a védők. Két perc múlva újra Martinnez lövését védte Consigli, majd Cadreva tévesztett célt. Egy perccel később Biraghi fejelt mellé jó pozícióból. A 60. percben Caputo lőtt fölé.Tíz perc múlva Barellát szabálytalanul szerelték a 16-oson belül. Újabb büntetőhöz jutottunk! Ezúttal Martinez végezte el a büntető rúgást és Lukaku-hoz hasonlóan, a háló jobb oldalába bombázott.1-4. Reménykedtünk egy magabiztos fölényes győzelemben. Nem így történt! Három perc múlva szép Sassuolo támadás végén Djuricic lőtt a bal sarokba. 2-4. Beálltunk védekezni! Nem sok sikerrel! A 81. percben Boga ügyes cselekkel tört védőink között a 16-oson belülre és belőtte a harmadik szépítő gólt. 3-4. Beszorultunk! A 90. percben Berardi lőtt 17 méterről, szerencsére a lepattanó lövés elkerülte az Inter kapuját! Az eredmény ezután már nem változott! 

Nem a legjobbak az előjelek! A szerdai és következő mérkőzéseket is fontos és meghatározó játékosok (Sensi, Sanchez) nélkül kell lejátszani. A bajnokságban a következő néhány mérkőzés könnyűnek tűnik, azonban nincs könnyű csapat, nincs könnyű mérkőzés! Természetesen nagyon szurkolunk kedvenceinknek! 

FORZA INTER!

Start a Conversation