Öt mérkőzés, öt győzelem

A Lazio ellen is sikert értünk el! Az 1966-67. évi és 2015-16. évi bajnokság óta ez a harmadik eset, hogy a bajnoki rajttól kezdve öt mérkőzést nyert az Inter, sorozatban. A Lazio jó játékerőt képvisel, nehéz minden mérkőzés ellenük!
Már nyakunkon a következő Samp elleni mérkőzés! Kapkodhatjuk a fejünket, párnap múlva Barcelonába repül a csapat. Hatalmas kihívás vár a fiúkra! De továbbra is FORZA INTER!

Seria-A TIM 5. forduló. 2019. szeptember 25. 20,45 óra, Milano G. Meazza Stadion.

FC Internazionale-SS Lazio 1-0. Góllövő: D’Ambrosio,a 23. percben.

A csapatok összeállítása:
Fc Internazionale: (3-5-2) 1 Handanovic, 2 Godin, 6 De Vrij, 37 Skriniar, 33 D’Ambrosio, 23 Barella, 77 Brozovic, 8 Vecino (57′ 12 Sensi), 34 Biraghi, 16 Politano (77′ 10 L. Martinez), 9 Lukaku (7 Sanchez). V. edző: A: Conte.
SS Lazio: (3-5-2) 1 Strakosha, 3L. felipe, 33 Acerbi, 15 bastos, 29 Lazzari, 21 M. Savic (73′ 7 Berisha), 16 Parolo, 10 L. Alberto,(65′ 6 L. Leiva), 22 Jony, 20 Caicedo, 11 Correa. V. edző: S. Inzaghi.

Játékvezető:Maresca, partjelzők:Alassio és Paganessi, 4. Jv.: Fabbri, VAR: Calvarese és Meli.

A mérkőzésről dióhéjban:
Óvatosan kezdett mindkét csapat. Az első húsz percben nálunk volt többet a labda. A mieink Lukaku éles beadásáról maradtak le. Caicedó becsúszva próbált gólt szerezni, azonban megrúgta kapusunk kezét. A 23. percben Vecino indította Biraghi-t a bal oldalon. A fiatal játékos pontosan ívelt a kapu elé és a jó ütemben érkező D’Ambrosio a kapuba fejelt.
                                                                           1- 0. 
Ezután felpörögtek az események! Egy perc múlva Correa 18 méterről emelt kapura, Handanovic azonban óriási bravúrral  fölé öklözte a labdát. Két perc múlva Lukaku lőtt mellé, 25 méterről. A 34. percben Correa jó ütemben ugrott ki védőink mögül, és nagy helyzetben a kapu mellé gurította a labdát. Egy perc múlva újra a tehetséges fiatal játékos került helyzetbe. Handanovic most is nagy védéssel hárított, majd De Vrij mentett becsúszva. Szünet után az 51. percben Correa újra jó helyzetben mellé fejelt. A Lazio nem adta fel! AZ 59 percben azonban Barella nagyszerűen ugrott ki a védők közül és tisztán lőhetett kapura. Strakosha azonban lábbal mentett, a kipattanó labdát Politano lőtte rá, Strakosha ezt a lövést is bravúrral hárította lábbal. Egy perc múlva Lukaku lőtt fölé, majd két perc múlva, újabb lövését blokkolták a védők. A 69. percben szép Inter támadást láthattunk. Lukaku-Sensi összjáték után, Sensi fölé lőtt. A mérkőzés végéhez közeledve Martinez lőtt mellé jó helyzetben, a 83. és a 91. percben.

Újabb siker a bajnokságban! Értékes a siker, mert a csapat még nem állt össze teljesen. Conte nagy elszántsággal motiválja a játékosokat és úgy tűnik, a játékosok elfogadják mesterüket! Mennyire nem így volt ez éveken át!

A most következő napok még nagyobb megterhelést hoznak majd! Eddig sok örömöt szereztek nekünk! 
Mi pedig továbbra is szorítunk a fiúknak!!

FORZA INTER!

Start a Conversation