Közelebb a BL helyhez

A Seria -A 36. fordulójának zárómérkőzésén az Inter megszerezte a három pontot, így megmaradt az esély a dobogós hely elérésére, valamint a Bajnokok Ligájában való szereplésért. A Chievo legyőzése Politano és Perisic góljainak és a csapat lelkesebb játékának köszönhető. A hátralévő két mérkőzés várhatóan hihetetlen izgalmakat hoz majd! A közelmúltban sikerült “bevenni” Nápolyt, sikerülhet e újra? Az Empoli elleni összecsapás sem lesz egyszerű az utolsó fordulóban! 
Legyünk bizakodóak!

FORZA!

TIM-Seria-A 36. forduló.2019.május 13. 21 óra. G. Meazza Stadion. 57 855 néző.
FC Internazionale-AC Chievo Verona 2-0. Góllövők: 39′ Politano és 86. percben Perisic.

A csapatok összeállítása:
FC Internazionale: 1 Handanovic, 21 C. Soares, 37 Skriniar, 23 Miranda, 18 Asamoah, 8 Vecino (65′ 5 Gagliardini),20 B. Valero, 16 Politano (62′ 87 Candreva), 14 Nainggolan, 44 Perisic, 9 Icardi (79′ L. Martinez). Vezető edző. L.Spaletti.
AC Chievo Verona: 1 Semper, 27 De Paoli, 40 Tomovic (78′ 44 Jaroszynski), 12 Cesar,14 Bani,55 Vignato (80′ 31 Pelissier), 69 Meggiorini, 25 (51′ 13 Kiyine). Vezető edző: D. Di Carlo.

Játékvezető:P. Valeri, partjelzők: Gori és Prenna, 4. Jv.: Volpi. VAR: Di Bello és Ranghetti.

A mérkőzésről röviden:
Az első percekben, a Chievo volt kezdeményezőbb. Az Inter később magabiztosabb lett és óriási labdabirtokolási fölénybe került. (Egy- egy szakaszban 73%!)
A 15. percben Soares szabadrúgását Skriniar mintegy 8 méterről mellé fejelte. A 28. percben Asamoah indította Perisic-et, aki 8 méterről a bal oldalról lőtt a rövid sarok felé, Semper azonban hárította a lövést. Öt perc múlva Miranda fejelt a kapus kezébe. A 39. percben Asamoah jó labdát küldött Icardi felé, aki visszagurította azt Politano-nak. A szélső támadó befelé cselezett és bal lábbal lőtt kapura. A labda, a kapufát érintve vágódott a hálóba. 
                                                                              1-0.
Az 53. percben Vignato lőtt kapura, a lövés mellé szállt. Egy perc múlva Icardi fejelt fölé, majd három perccel később Politano lövését a kapus kiütötte. A labda Perisic elé került, aki bal belsővel gyengén lőtt, és Semper kiütötte a labdát. A 64. percben újra Perisic lőtt kapufát. A 86. percben Candreva, Cedric Soares-nek továbbította a labdát, aki óriási kapufát lőtt. A kipattanó labda Perisic elé került, aki megtalálta a rést a védők között és a hálóba bombázott!
                                                                              2-0. 
A 88. percben Candreva bombázott mintegy 30 méterről, a 91 percben pedig Gagliardini 25 méterről. Mindkét lövést öklözve mentette a fiatal veronai kapus. Az eredmény ezután már nem változott.

A már biztos kieső Chievó elleni siker elvárható volt csapatunktól! A következő két mérkőzés azonban más történet lesz! 
Szurkoljunk együtt itthon és aki elutazik a mérkőzésekre, az a helyszínen az Internek!

FORZA INTER!

Start a Conversation