Nagy verést kaptunk

Őrületes volt ez az este vasárnap az Inter szurkolók számára! Feltételezhető, hogy a csapat számára is! Bár ki tudja? A Napoli ennyivel jobb csapat? A Napoli négy góljával szemben, Icardi tizenegyes gólja csupán szépségtapasz lehet.

Szomorú,de ez bizony nagy zakó volt! A mérkőzésre jellemző volt, hogy a Nápolyi fiúk gyorsaságban, helyzet kihasználásban és egy kicsit technikai tudásban is felülmúlták a mieinket. A mérkőzés előtt tíz pont volt a különbség a két csapat között, most tizenháromra nőtt a Napoli javára.

Veszélyben van a BL hely! A következő mérkőzésre az Empoli ellen a G. Meazzában kerül sor. A “kis” csapat ugyancsak négyet szórt, a Torinónak! Nagyon motiváltnak tűntek! El szeretnék kerülni a kiesést!
Mi, Inter rajongók a lelkünket kiadnánk, ha rajtunk múlna vasárnap! A papírforma nekünk szól, de hát az Inter “útjai is kifürkészhetetlenek”!

TIM Seria-A 37. forduló. Nápoly, 2019.május 19. 20 óra 30 perc. Stadio San Paolo.
SSC Napoli- FC Internazionale 4-1. Góllövők: 16′ Zielinski, 61′ Mertens, 71′ és 78′ F. Ruiz és 81′ Icardi (11-esből).

A csapatok összeállítása: 
SSC Napoli: 27 Karnezis, 2 Malcuit, 33 Albiol, 26 Koulibaly (84′ 13 Luperto), 31 Ghoulan, 7 Calljeon, 5 Allan, 8 F. Ruiz, 20 Zielinski, 99 Milik (76′ 24 Insigne), 14 mertens (80′ 34 Younes). Vezető edző. C. Ancelotti.
FC Internazionale: 1 Handanovic, 33 D’Ambrosio, 23 Miranda, 37 Skriniar, 18 Asamoah, 5 Gagliardini (58′ 8 Vecino), 77 Brozovic, 16 Politano (46′ 9 Icardi), 14 Nainggolan, 44 Perisic (79′ 87 Candreva), 10 L. Martinez. Vezető edző: L. Spaletti.
Játékvezető: D. Doveri, partjelzők: Ranghetti és Biondi, 4. J.v.: Di Bello, VAR: Banti és Fiorito.

Rövid összefoglaló a mérkőzésről:

Az Inter kezdeményezett először. A 3. percben Nainggolan beadását Martinez fölé durrantotta. A 12. percben Milik lőtt fölé. Négy perc múlva, labdaszerzés után Zielinski kapott jó átadást és 20 méterről óriási gólt lőtt. Handanovic az ötös vonal környékén tanyázott, esélye nem volt védeni. 1-0. Két perc múlva Politano elfutott a jobb oldalon, beadását Perisic hét méterről fölé lőtte. Esély volt az egyenlítésre! Ezután beszorultunk, szaporodtak a kékek támadásai. Perisic eladott labdájával Ghoulan lódult meg, visszagurított labdáját F. Ruiz fölé lőtte. A 37. percben Martinez kapott jó labdát, jól helyezett lövését Karnezis lábbal mentette. A 40. percben Nainggolan lőtt fölé, két perc múlva Calljeon 15 méterről mellé, majd Politano a befejezés előtt 20 méterről lőtte fölé a labdát.
A második félidőben Politano helyett Icardit cserélte be Spaletti. Az 51. percben Mertens került jó helyzetbe, Skriniar azonban “lekanalazta” lábáról a labdát. A 61. percben Calljeon a középpálya közeléből ívelt előre. Pontos labdáját Mertens fejelte a kapuba, D’Ambrosio és Miranda kíséretében. 2-0. Hét perccel később Martinez kapura tartó labdáját Koulibaly bravúrral fejelte ki a gólvonal előtt. Nápolyi kontra támadás végén Macuit az Inter alapvonaláról gurított vissza pontosan, F.Ruiznak ., aki nem hibázott. 3-0. Három perc múlva újabb esélyünk volt gólszerzésre. Szögletrúgás után Martinez a felső kapufát találta telibe. A 78. percben F. Ruiz tört be az Inter 16-os területébe és mintegy 8 méterről a jobb felső sarokba bombázott. Handanovicnak nem volt esélye menteni. 4-0. Két perc múlva Martinezt buktatták a büntető területen belül, Doveri a 11-es pontra mutatott. A büntetőt Icardi magabiztosan értékesítette. 4-1. A 83. percben Candreva került jó helyzetbe, hat méterről azonban a kapusba lőtte a labdát.
Az eredmény nem változott. Emlékeim szerint ,az Inter elszenvedte második súlyos vereségét ebben a szezonban.
Szomorúan vesszük ezt tudomásul, de továbbra is:

FORZA INTER!

Start a Conversation