Elfogadható a döntetlen?

Nem sikerült vasárnap késő délután, az óhajtott visszavágás az Atalanta ellen. A két legjobb, labda birtokolási mutatókkal rendelkező együttes csapott össze, a Guiseppe Meazza stadionban. A gól nélküli döntetlennek, mi szurkolók egyáltalán nem örülünk! Több óriási ziccer maradt ki az Inter részéről. Icardi, Vecino és Politano óriási helyzeteit a Bergamo-i kapus és a védők hárították. A mi védőink is nagyszerűen semlegesítették a félelmetes Ilicic-et. Gomez sem sziporkázott!

TIM-Seria-A 31.forduló. 2019.április 7. 18 óra. G. Meazza Stadion, Milánó.
FC Internazionale-Atalanta 0-0.
Az Inter összeállítása: 1 Handanovic, 33 D’Ambrosio, 37 Skriniar, 23 miranda, 18 Asamoah, 5 Gagliardini (66′ 20 B. Valero), 77 Brozovic  (23′ 15 J. Mario), 16 Politano (77′ 11 Keita Balde), 8 Vecino, 44 Perisic, 9 Icardi. V.edző: L. Spaletti.
Az Atalanta összeállítása: 95 Gollini, 23 Mancini, 19 Djimsiti, 6 Palomino (62′ 5 Masiello),33 Hateboer, 11 Freuler, 21 Castagne, 88 Pasalic (74′ 99 Barrow), 72 Ilicic (82′ 22 Pessina), 10 Gomez. Vezető edző: G. Gasperini.A játékvezető: Irrati, partjelzők: Lo Cicero és Marrazzo, a 4. J.vezető: Maresca, VAR assziszt.: Rocchi és Di Liberatore.

A mérkőzésről röviden: 
Már a harmadik percben gólt lőttünk, lesről. D’Ambrozio nem volt éber, lesen maradt, így gólja érvénytelen volt.
A 9. percben Vecino 25 méterről okosan ívelt kapura. A kapujából kint álló Gollini csak bravúrral tudta kapu fölé öklözni a labdát. A 20. percben Brozovic megsérült, helyére J. Mario állt be. 11 perc múlva Icardi remek labdával tört be a büntető területre, mintegy 6 méterről lőtt és újra Gollini védett, elvetődve. Óriási helyzet volt! A 44. percben Politano tört előre, és a Bergamo-i kaputól mintegy 10 méterről lőtt. A lövés útjába Castagne vetődött. Politano azonban visszaszerezte a labdát és a 16-os tájékáról újra lőtt, lövésében azonban nem volt erő, és Gollini magabiztosan hárított.
A második játékrészben az Atalanta kezdett jobban. A 48. percben Ilicic szerzett labdát az Inter 16-os vonalánál, elfutott az alapvonalig. Élesen ellőtt labdája Handanovic előtt, és (szerencsére!) az egy gondolattal később érkező Gomez előtt is elsuhant. Ez is nagy helyzet volt! A 71.percben Nainggolan került helyzetbe, azonban a labdát csak a cipője hegyével találta el, és a kapus újra hárított. A 85. percben Inter szöglet után a gólvonal elől, Castagne vágta ki a labdát.
A mérkőzés 0-0 arányú döntetlennel ért véget.
Érdekes és izgalmas mérkőzést láthattunk! Az első negyed óra az Interé volt. Az Atalanta ezután frissebbnek tűnt, pontos passzokkal próbálták felülmúlni a mieinket. Skriniárék jól teljesítettek! A mérkőzés végén beszorult az Atalanta, sajnos támadásainkat nem sikerült gólra váltani!
Egy ponttal tovább növeltük előnyünket a Milan előtt, de még messze a bajnokság vége!
Legközelebb a Frosinone otthonába megyünk. A kieső jelöltek Firenzében verték a Fiorentinát! Életükért játszanak majd ellenünk, erre felkészülhetünk, és Spaletti is!
FORZA INTER!

Start a Conversation