Újabb siker idegenben

Újabb idegenbeli sikerrel zárta a 11. fordulót az Inter. Erősen tartalékos csapatot küldött pályára Conte, és ez kemény küzdelemre késztette csapatunkat. A piros-kékek újra ex Interesekkel (Poli, Palacio és Medel) a soraikban próbáltak borsot törni az orrunk alá. A vezetést is megszerezték, azonban Lukaku góljával egyenlítettünk.A hosszabbítás perceiben újra Lukaku büntetőjével szereztük meg a győzelmet. A Juve is egy gólos győzelmet ért el, így a tabellán megtartotta vezető pozícióját. A keddi BL mérkőzés előtt biztató az idegenbeli siker, várhatóan azonban az egy teljesen más mérkőzés lesz. Reméljük a jó játékot és a tisztes helytállást!

Seria-A TIM 11. fordoló. 2019. november 2. Bologna, Dall’Ara Stadion, 18,00 óra.
Bolgna FC- FC Internazionale 1-2. Góllövők: Soriano 59′ Lukaku 75′ és a 91.percben büntetőből.
A csapatok összeállítása: 
Bologna FC: 28 Skorupski, 16 Mbaye, 13 Bani, 23 Danilo, 11 Krejci, 16 Poli (72′ 5 Medel9, 32 Svanberg, 21 R. Soriano (76′ 31 Dzemaili), 7 Orsolini, 24 Palacio, 10 Sansone (84′ 9 Santander). Vezető edző: S. Mihajlovic helyett Tanjga. (Mihajlovic kórházi kezelés miatt nem lehetett a csapattal).
FC Internazionale: 1 Handanovic, 37 Skriniar, 6 De Vrij, 95 Bastoni, 19 Lazaro (84′ 16 Politano), 5 Gagliardini (72′ 8 Vecino), 77 Brozovic, 23 Barella, 34 Biraghi (74′ 37 Candreva), 9 Lukaku, 10 L. Martinez. Vezető edző: A. Conte.

Játékvezető:La Penna, partjelzők:Passeri és Celloni, 4. J. v.: Marinelli. VAR: Valeri, Del Giovane.

A mérkőzésről röviden:
Támadóan lépett fel a Bologna, már a 3. percben helyzetbe került. Sansone lövését Handanovic kiütötte, majd a kipattanó labdát Skriniar rúgta szögletre. Az Inter is kezdeményezett. A 9. percben Lazaro ügyesen ugratta ki Martinezt, aki közelről lőtt. Skorupski bravúrral ütötte szögletre a labdát. Óriási helyzet maradt ki! A 17. percben labdaszerzés után Martinez átadását Lukaku lőtte a kapu irányába. A lövést azonban Bani blokkolta. A 30. percben Skorupski kidobott labdájára Martinez csapott le és Lukaku-nak továbbította az alapvonal közeléből. Támadónk befelé cselezett, lövése azonban az egyik védő lábáról az alapvonalon túlra pattant. Három perc múlva Martinez lesen kapott labdát. Gólját érvénytelenítette a játékvezető. Öt perc múlva újra érvénytelen gólt lőttünk, mivel Lazaro az alapvonalon túlról játszotta vissza a labdát. Az 56. percben Gagliardini remekül tört a 16-os vonaláig, de hárman szerelték őt. Három perccel később bolognai támadás után Svanberg visszagurított labdáját Soriano lőtte kapura. Labdája De Vrij lábán irányt változtatott, és Handanovic kezét érintve vágódott a bal sarokba. 1-0. Négy perc múlva Lazaro átadását Lukaku hibázta el nagy helyzetben. Conte több helyen cserét hajtott végre. Candreva  szögletrúgása után a 75. percben Skriniar mintegy 6 méterről lőtt kapura. Skorupski a labdát kiütötte, azonban Lukaku jól érkezett és a bal alsó sarokba bombázott. 1-1. A 80. percben újra Lukaku lőtt kapura, a kapus kiütötte a lövést, támadónk a kipattanó labdát mellé fejelte. Az Inter tovább rohamozott. Martinez a 90. percben jó cselekkel tört be a büntető területre, ahol felvágták. La Penna határozottan ítélt büntetőt. Lukaku a 92. percben bevágta a jobb alsó sarokba. 1-2. Ezután már nem történt változás. 

Idegenben eddig 100%-os a csapat. Tartjuk a lépést a Juvéval. Skriniar 100. alkalommal kezdett és játszott az Interben. Lukaku 11 mérkőzésen 9 gólt szerzett, ezt a (Brazil) Ronaldo érte el az 1997/98. évi bajnoki idényben.

Figyelmünk most keddre és Dortmundra irányul. Szorítsunk együtt a fiúknak, az épülő csapatnak!

FORZA INTER!

Start a Conversation