Inter győzelem, a BL döntős Spurs ellen

Az ICC sorozat utolsó mérkőzésén Sensi remek egyenlítő góljával és az újra, a pontosabban lőtt büntetőkkel sikerült legyűrni a Tottenham csapatát. Ahogyan a PSG elleni tizenegyes párbajban, Handanovic most is remekelt. Két büntetőt is hárított, ezzel segítette csapatunkat az újabb sikerhez.
A Spurs nagyszerű játékos állománnyal rendelkezik. A játékosok gyorsak, technikásak, a közelharcokból is többnyire ők jöttek ki jobban. A mieink javuló játéka  és főleg lelkesedése ellensúlyozta a hazaiak játékát. Összehasonlítva a Manchester elleni játékkal, ez már igen biztatónak tűnik! Ezért is értékes az alakuló Internek a londoni győzelem!
A bajnoki rajtig még van némi idő, hogy kialakuljon a végleges keret. Nagyon várjuk egy klasszis gólvágó támadó érkezését!

Bajnokok Nemzetközi Kupája. 2019.augusztus 4. 16,00 óra. London, Tottenham Hotspurs Stadion.
Tottenham Hotspurs – FC Internazionale 1-1. (Büntetőkkel 3-4.) Góllövők: 3′ L. Moura és Sensi a 36. percben.
A büntető rúgások a Spurs részéről: Son, N’Koudou, Alderweireld, az Inter részéről: Ranocchia, Dimarco, Politano és J. Mario.
A Csapatok összeállítása: Tottenham: 1 Lloris (64′ Gazzaniga), 16 Walker-Peters (80′ Marsh), 6 Sanchez (80′ Tanganga), 5 Vertongen (46′ Alderweireld), 3 Rose (80′ Georghiu), 17 Sisokko (46′ Erikson), 28 Ndombele (80′ White), 11 Lamela (79′ Parott) 8 Winks (64′ Skipp),27 L. Moura (79′ N’Koudou), 10 H. Kane (64′ Son). V. edző: M. Pochettino.

Inter: 1 Handanovic, 33 D’Ambrosio, 6 De Vrij (84′, 13 Ranocchia ), 37 Skriniar (76′ 98 Pirola), 87 Candreva (84′ 90 Agoumé), 5 Gagliardini (46′ 23 Barella), 77 Brozovic (83′ 15 J. Mario), 12 Sensi (83′ 20 B. Valero), 29 Dalbert (74′ 11 Dimarco), 44 Perisic (71′ Puscas), 70 Esposito ( 46′ 16 Politano). Vezető edző: A. Conte.

Játékvezető: A Marinan.

A mérkőzésről röviden:
A Spurs már a harmadik percben megszerezte a vezetést. Labdavesztés után Lamela lódult meg és a jobb oldalon szabadon futó Lucas Moura elé tálalt, aki mintegy tíz méterről a jobb felső léc alá bombázott. Skriniar próbált menteni, azonban lekésett a becsúszással. 1-0. A 13. percben Dalbert fejelhetett kapura, azonban Lloris könnyedén megfogta a labdát.Négy perc múlva Perisic lőtt 30 méterről, mellé. A 27. percben Brozovic óriási kapufát lőtt mintegy 28 méterről. A 36. percben formás Inter támadás után Esposito jó ütemben ugratta ki Sensi-t, aki a bal oldalról 12 méterről a hosszú sarokba lőtt. 1-1.
A második félidőben is próbálkoztak játékosaink. Perisic és Politano beadásait a védők hárították. A 60. percben Handanovic a kapuja mellől pontatlanul mentett. Labdája a 16-oson álló Rose-hoz került, aki Lamelához továbbított.
Lamela óriási lövésébe önfeláldozóan vetődött bele Brozovic. A hátra lévő időben több helyzetünk akadt Puscas, Politano és Barella előtt, azonban azokat nem sikerült érvényesíteni. A 78. percben Son került helyzetbe, azonban lövését Handanovic bravúrral öklözte a kapu fölé. Az eredmény nem változott, következtek a büntető rúgások.
A Spurs részéről Eriksen kezdett, azonban Handanovic bravúrral hárított. A mieink közül Puscas kezdett. Gazzaniga is bravúrosan mentett.
Son belőtte, Ranocchia is. N’koudou nem hibázott, Dimarco sem. Alderweireld is belőtte, Politano a bal felsőbe bombázott. Skipp büntetőjét Handanovic bravúrosan védte!
Izgalom a tetőfokon! Joao Mario azonban nem hibázott!

Magabiztosan értékesítette a büntetőt!    3-4.
Bravó fiúk!
Várjuk a további jó teljesítményt és helytállást a bajnokságban!


FORZA INTER!

Start a Conversation