Lautaro Martinez

Torinói fiaskó

A 21. forduló idegenbeli mérkőzésén is folytatódott az Inter elkeserítően gyenge játéka. Az eredmény: vereség a Torinó ellen. A Toro rendkívül agresszív és lelkes játékával, és egy vitatható fejes góllal múlta felül csapatunkat.
Bár a mieinknek is voltak helyzetei Martinez, Icardi, D’Ambrosio révén, sajnos ezek mind kimaradtak.
Valami nagyon nincs rendben a csapat háza táján! Maradtunk a harmadik helyen,de a Milan már öt pontra megközelített bennünket.
Csütörtökön kupa mérkőzés következik. A Lazio ellen lépünk pályára. A római csapat nagyon jó benyomást keltett a Juve ellen, így egyáltalán nem biztatóak az előjelek számunkra.

TIM- Seria-A 21.forduló. Torinó, 2019.január 27. 18 óra, Stadio Olimpico Grande.
Torino FC-FC Internazionale 1-0. Góllövő: Izzo, a 35.percben.

A Torinó összeállítása: 39 Sirigu, 5 Izzo, 30 Djidji, 33 Nkoulou, 29 De Silvestri,15 Ansaldi ( 81′  21 Berenguer), 88 Rincon, 7 Lukic (78′ 8 Baselli), 34 O. Aina, 11 Zaza (89′ 14 Falque), 9 Belotti. Vezető edző: W. Mazzari.
Az Inter összeállítása:1 Handanovic, 33 D’Ambrosio, 6 De Vrij, 23 Miranda (71′ 14 Nainggolan),37 Skriniar, 29 Dalbert,77 Brozovic,8 Vecino (83′ 87 Candreva), 15 J. Mario (71′ 16 Politano), 9 Icardi, 10 L. Martinez. V. edző: L. Spaletti.

Játékvezető: Maresca, partjelzők: Valeriani és Schenone, 4. jv.: Piccini. VAR: Mazzoleni, Mondin.

Már a 4. percben Handanovicnak kellett hárítania De Silvestri erős fejesét. Még ebben a percben a másik térfélen Dalbert robogott el a bal oldalon az alapvonalig, pontosan visszagurított labdáját Martinez 8 méterről óriási helyzetben mellé lőtte. A 18. percben D’Ambrosio került jó helyzetbe a jobb oldalon, mintegy 18 méterről lőtt kapura, Sirigu azonban védte a lövést. A 19. percben Icardi és Martinez szép összjátéka után Icardi bombázott, azonban Sirigu újra hárított. A 35. percben a torinói csapat végzett el szabadrúgást. A beívelt labdát Izzo fejelte kapunk irányába,amely a tétovázó Handanovic fölött a jobb sarokban kötött ki. A visszajátszásoknál jól látható, hogy Izzo D’Ambrosio vállára támaszkova, lökve fejelt. Az Inter játékosának esélye nem volt felemelkednie és megakadályozni a fejelő játékost. Szubjektív vélemény, de a fejelő játékos szabálytalan volt! 
Egy perccel később Brozovic lőtt kapura,azonban 18 méteres lövése fölé szállt. A 39. percben Rincon lőtt kapura 18 méterről. A nagy erejű lövés védőinkről az alapvonalon kívülre pattant. Veszélyes torinói támadások következtek a félidő vége előtt. A 43. percben Miranda fejelt ki egy éles lövést, pontosan Belotti elé, aki 16 méterről főlé bombázott. A második félidő elején pontatlanul játszottunk. A 62 percben Zaza tört be a bal oldalon az ötösig, azonban lövését De Vrij szépen hárította. A 68.percben Nainggolan lőtt fölé 15 méterről. A 73. percben két helyzetünk is adódott az egyenlítéshez. Martinez 15 méteres lövése a jobb kapufa töve mellett suhant el, majd Politano másolta le a fiatal argentin akcióját. Nemsokkal később reklamálásért, Politano-t a játékvezető kiállította.
A vereség fájó, de reménykedjünk! Reménykedjünk, hogy nem ismétlődik meg a múlt évi rossz téli sorozat!

FORZA INTER! 

Start a Conversation