Vereség büntetőkkel a Juve ellen

A Juve elleni ICC mérkőzést büntetőkkel vesztettük el. Az első félidőben az Inter jó játékkal vezetést szerzett, azonban a második félidőben elfáradt a csapat. A Juve vitatható szabadrúgáshoz jutott. Ronaldo szabadrúgásába Skriniar ért bele fejjel, és a labda a bal felső sarokba vágódott. Szerencsétlen gól az Inter szempontjából! A büntető rúgásoknál Buffon háromszor is hárított, míg a torinóiak kétszer hibáztak.

ICC ( Bajnokok Nemzetközi Kupája) 2019. július 24. Nanjing 14,30 ó.(hazai idő szerint.)

FC Internazionale-Juventus FC 1-1, (büntetőkkel 3-4.) góllövők: De Light (öngól) C. Ronaldo (büntetőből)
11-es párbajban: Puscas, J. Mario és Barella (FC Inter),  J Cancelo, C. Ronaldo, E Can és Demiral (Juve)

 Az Inter összeállítása: 1 Handanovic (27 Padelli 46′), 33 D’Ambrisio, 6 De Vrij (13 Ranocchia 88′) 37 Skriniar ( 95 Bastoni 76′), 87 Candreva (73 Agoumé 88′), 5 Gagliardini (24 Barella 76′), 77 Brozovic (20 B. Valero76′), 12 Sensi (15 J. Mario 76′), 29 Dalbert, 44 Perisic (97 Puscas 76′), 70 Esposito (21 Longo 76′). Vezető edző: A. Conte.

A Juventus összeállítása: 1 Szczesny (77 Buffon 46′), 20 J. Cancelo, 4 De Light (28 Demiral 46′) 19 Bonucci (24 Rugani 68′), 2 De Schiglio, 25 Rabiot, 5 Pjanic (23 E. Can 65′), 14 Matuidi (41 Muratore 81′), 33 Bernardeschi, 21 Higuain (17 Mandzukic 46′), 7 C. Ronaldo. Vezető edző: Sarti.

A mérkőzésről röviden:

A második percben Ronaldo gyenge lövését fogta Handanovic. A 6. percben Brozovic, a 10.perben Sensi került helyzetbe. Az Inter ekkor jól játszott. A 21. percben Sensi szöglete után Szczesny hárított bravúrral. A megismételt szöglet után De Light lábáról vágódott a hálóba a labda.  1-0.
Hat perccel később D’Ambrosio éles fejese vágódott a kapu mellé, két perccel később Candreva 25 méteres lövése kerülte el a kaput.A 33. percben egy előre ívelt labdát Ronaldo fejelte csúnyán fölé. Inter percek következtek a félidő végéig. Perisic , Sensi, majd újra Perisic került kecsegtető helyzetbe, azonban nem sikerült értékesíteni azokat. Brozovic kétszer is próbálkozott, Szczesny azonban bravúrosan hárította lövéseit. A félidő vége előtt Bernardeschi kétszer is bombázott, lövései azonban elkerülték kapunkat.
A második félidőben Handanovic helyett Padelli állt be a kapuba. Az 54. percben Ronaldo 15 méteres lövését Padelli kiütötte. Három perc múlva Rabiot 17 méterről bombázott, Padelli szögletre mentett. A 63. percben Perisic kapott ragyogó labdát, azonban Bonucci becsúszva mentett. A 67. percben Ronaldo cselezve indult a  kapunk felé, többen körbevették és a támadó elesett. A visszajátszásokból kiderült, hogy nem volt testi kontaktus. A játékvezető szabadrúgást ítélt. Ronaldo készült a szabadrúgáshoz balról,18 méterre az Inter kapujától. Az ívelt labda Skriniar fején megpattanva vágódott kapunk bal felső sarkába. 1-1.
Ezután mindkét oldalon voltak helyzetek, ezek azonban sorra kimaradtak. Következtek a büntető rúgások.
Az Inter kezdett. Ranocchia rúgta az elsőt és ki is hagyta azt. A Juvénál J. Cncelo bevágta, Puscas következett ő is értékesítette a büntetőt. Ronaldo is belőtte, a fiatal Interes Longo azonban hibázott. Buffon védett. Emre Can is belőtte, ekkor 1-3 volt a Juve javára. J. Mario belőtte ezzel szépítettünk! Rabiot fölé bombázott. Némi reményt láttunk! Barella következett tőlünk és belőtte 3-3! Bernardeschi a kapufát lőtte telibe, tovább reménykedhettünk! B. Valero lövését azonban Buffon kifogta. Demiral belőtte az utolsó büntetőt és ezzel eldőlt!

3-4. 

Drámai büntető rúgásokkal kaptunk ki, azonban a “zebrák” nagyobb játékerőt képviselnek. Reménykedjünk, hogy a bajnoki rajtig összeáll egy jó Inter és megszorongatjuk őket következő szezonban!

Következik szombaton a Francia bajnok.

FORZA INTER!!!

Start a Conversation