Új címer, jól megszokott csapat: ma este visszatér az Inter!

20 napja, hogy utoljára meccset játszottak Conte fiai a bajnokságban, hiszen a Sassouolo elleni mérkőzésre nem utazhatott el a csapat, utána pedig ki-ki hazája válogatottját képviselte a következő két hétben. Viszont ma este végre újra pályán a csapat, mégpedig a Bologna ellen!

Nem volt eseménytelen a meccs nélküli időszak a csapat háza táján, ugyanis a vezetőség bemutatta a klub új címerét (logóját) és ezzel együtt elindította az I M brandet. Az átalakulás célja az, hogy még inkább ismertté és népszerűvé tegye a csapatot a fiatalabb generáció között, és hogy a futballon kívül is terjeszkedjen az Inter, mint márka.

Na de vissza a mérkőzéshez: Conte úgy véli, ugyan ott kell folytatniuk, ahol abbahagyták, ugyanabban a szellemben kell pályára lépni, és elhozni a 3 pontot. A mester szerint a Bologna agresszívan játszik, ezért óvatosnak kell lenniük. Ha győzne a csapat, ismét óriási lépést tenne a Scudetto felé, hiszen botlottak a riválisok, viszont ettől még 90 nehéz perc választja el a Nerazzurrit. Régi jó ismerősünk, Palacio biztos nem nehezíti meg a dolgunkat, hisz eltiltás miatt nem vehet részt a találkozón.

Sinisa Mihajlovic, akiről biztos szép emlékeket őriz sok Nerazzurro, a 4-3-1-2-es hadrendet választotta ma estére, melyben Sansone és a fiatal Barrow próbál átjutni az Inter védelmén, mögöttük a veterán Soriano irányításával. A padon pedig ott van Poli, aki anno megfordult csapatunkban is.

Conte az utóbbi időben stabilan és masszívan működő 3-5-2-t küldi ki ismét, a védelemben kezdőként nem lép pályára De Vrij, helyét Ranocchia veszi át, akiről úgy hírlik, nem hosszabbítja meg szerződését, így ez az utolsó Interes szezonja… jó lenne, ha bajnoki címmel távozhatna. Perisic szintén nem lesz ma bevethető, ő a keretben sincs, a mai nap Young és Hakimi lesznek a szélsők. Elől, és középen pedig nincs változás, Lukaku és Lautaro próbálja meg növelni góljaik számát.

A mérkőzést 20:45-től a Digi Sport 1-en láthatjuk! Forza Inter!!!!!

BOLOGNA (4-3-1-2): 34 Ravaglia; 14 Tomiyasu, 5 Soumaro, 23 Danilo, 35 Dijks; 30 Schouten, 8 Dominguez, 11 Skov Olsen; 21 Soriano; 10 Sansone, 99 Barrow.
Pad: 1 Da Costa, 7 Orsolini, 16 Poli, 18 Baldursson, 16 Antov, 29 De Silvestri, 32 Svanberg, 43 Faragò, 55 Vignato, 80 Juwara.
Edző: Sinisa Mihajlovic.

INTER (3-5-2): 1 Handanovic; 37 Skriniar, 13 Ranocchia, 95 Bastoni; 2 Hakimi, 23 Barella, 77 Brozovic, 24 Eriksen, 15 Young; 9 Lukaku, 10 Lautaro.
Pad: 27 Padelli, 97 Radu, 5 Gagliardini, 6 de Vrij, 7 Sanchez, 8 Vecino, 12 Sensi, 22 Vidal, 36 Darmian, 99 Pinamonti.
Edző: Antonio Conte.

Játékvezető: Giacomelli.
Asszisztens: Fiorito, Galetto.
Negyedik játékvezető: Marinelli.
VAR: Di Paolo.
VAR asszisztens: Passeri.

Eltiltott: Palacio (B, one matchday)

Veszélyben: Dijks, Soriano, Tomiyasu (B); Barella, Bastoni, Brozovic, Lukaku (I).

Start a Conversation