Tippjátékot indítunk!

Évekkel ezelőtt a régi oldal rendkívül népszerű funkciója volt a tippjáték. Ezt próbáljuk meg most újra elhozni Nektek, megújult formában!

A napokban elérhetővé vált a regisztrált felhasználók számára a fenti menüben egy Tippjáték menüpont, kicsit később pedig a főoldalon – szintén regisztráltaknak – egy tippelő felület is. Ezzel pedig hosszú idő után visszatér a játék az oldalra, reméljük, hogy hasonló népszerűségre tesz majd szert. Az első szezon tesztüzemmel fog működni, ugyanis a játékot működtető bővítményt nem tudtuk letesztelni még élesben, de reméljük hibamentesen fog működni.

Elsőnek csak a Serie-A mérkőzésekre lehet majd tippelni, mindig a következő 4-5 forduló Inter meccseinek az eredményét. A tippeket legkésőbb a meccs indulása előtt 15 perccel lehet leadni vagy módosítani. Duplán játszani nyilván nem ér, akit ilyenen kapunk, kérdés nélkül töröljük. Ugyan ez az első játék az új oldal történetében, és tesztüzemben működik, de a győztest mindenképp szeretnénk majd megjutalmazni valamilyen Interes relikviával (ennek kiléte még tisztázott 🙂 )! Bármilyen kérdést, javaslatot a játékkal kapcsolatban várunk emailben a mail@internazionale.hu címen, vagy a fórumban. Reméljük, hogy örömötök lelitek a játékban, és rengeteg feketekék győzelmet sikerül eltalálni!

A játékhoz regisztrálj, vagy jelentkezz be!

A pontrendszer a következő:

PONTOZÁS

0 pont: Rossz eredmény.
2 pont (totó-pont): Ha eltaláltad egy mérkőzés eredményét (győzelem, döntetlen, vereség), de a gólok számát nem.
3 pont: Ha eltaláltad egy mérkőzés pontos kimenetelét.

Extra pontok:
+2: Ha eltaláltad egy mérkőzés gólkülönbségét. Csak azoknál a mérkőzéseknél jár, ahol győzelem a végeredmény, csak a totó-pontokon felül. Ez a bónusz nem jár abban az esetben, ha a felhasználó rossz győztest tippelt meg (pl.: az eredmény 2-1 és a felhasználó 2-3-at tippelt), vagy ha a mérkőzés döntetlen.
+1: Ha eltaláltad az egyik csapat góljainak számát. Ezek a pontok akkor is járnak, ha a meccs eredményre rossz tipp érkezett, illetve duplán járnak telitalálat esetén, hiszen olyankor mindkét csapat gólszámát helyesen tippelte a felhasználó (lásd a példákat lent).

PÉLDA
Mérkőzés eredményeFelhasználó tippjeSzerzett pontok
3-11-0Totó pontok.
Összesen = 2
3-12-0Totó pontok plusz a gólkülönbség bónusz a helyes különbség eltalálásáért (2 gól).
Összesen = 2 + 2 = 4
3-13-0Totó pontok plusz gólszám bónusz a hazai csapat góljainak eltalálásáért.
Összesen = 2 + 1 = 3
2-12-1Teljes pontszám plusz kétszer a gólszám bónusz a hazai és a vendég csapat góljainak eltalálásáért.
Összesen = 3 + 1 + 1 = 5
2-11-1Gól bónusz a vendég csapat góljainak eltalálásáért
Összesen = 1
2-10-0Nincs pontszerzés
1-11-1Teljes pontszám plusz kétszer a gólszám bónusz a hazai és a vendég csapat góljainak eltalálásáért.
Összesen = 3 + 1 + 1 = 5
1-10-0Totó pontok.
Összesen = 2

6 comments

Join the Conversation