Jó kezdés után, vereség

Bravúrosan kezdett az Inter a Nou Camp-ban. Martinez már a második percben vezetéshez juttatta csapatunkat, sőt több nagyszerű helyzet is kimaradt az első félidőben. Sajnos a második játékrészben a Barca játéka dominált és Suarez két találatával megszerezte a győzelmet.
Nincs megállás, következik a Juve elleni fontos találkozó! 
Reméljük a csapat regenerálódik és hasonló akaraterővel küzd a zebrák ellen, mint szerdán az első félidőben.

Bajnokok Ligája második csoport mérkőzés. 2019. október 2. 21 óra. Barcelona, Nou Camp stadion.
FC Barcelona – FC Internazionale 2-1. Góllövők: Lautaro Martinez a 2. és Suarez az 58. és a 84. percben.
A csapatok összeállítása:
FC Barcelona: (4-3-3)1 Ter Stegen, 20 S. Robero, 3 Pique 15 Lenglet, 2 Semedo, 21 De Jong, 5 Busquets (52′ Vidal), 8 Artur, 10 Messi, 9 Suarez, 17 Griezman (68′ Dembelé). Vezető edző: Ernesto Valverde.
FC Internazionale: (3-5-2) 1 Handanovic, 2 Godin, 6 De Vrij, 37 Skriniar, 87 Candreva (71′ 33 D’Ambrosio), 23 Barella, 77 Brozovic, 12 Sensi (79′ 16 Politano), 18 Asamoah, 9 Sanchez, 10 L. Martinez. Vezető edző: A. Conte.

A mérkőzésről vázlatosan:
A második percben formás Inter támadás után Martinez a bal alsó sarokba helyezte a labdát. 0-1.
Tíz percen át mezőnyjáték folyt. A 15.percben Griezman fejelt a kapu fölé. Egy perc múlva Martinez az alapvonalról sarkalta vissza a labdát, sajnos nem volt érkező emberünk. Busquets fölé lőtt 20 méterről, majd Messi lövését fogta meg Handanovic. A 33. percben szép Inter támadás után Barella 10 méteres lövését Semedo blokkolta. Négy perc múlva növelhettük volna előnyünket! Nagyszerű támadás az Inter részéről. Candreva beadását Martinez tisztán fejelte kapura, Ter Stegen azonban óriási bravúrral tenyérrel ütötte ki a földre vágódó labdát, a gól vonal előtt. Perceken belül Sensi lőtt fölé, majd Sanchez fejese szállt mellé. A 45. percben újra Martinez ugrott ki a védők közül, lövését azonban Semedo blokkolta, az utolsó pillanatban. A Barca játéka megváltozott a második félidőben. Labdatartási fölénye nyomasztóvá vált. Az 51. percben Messi szabadrúgása a sorfalról kivágódott. Az 56. percben mi is próbálkoztunk, szép kombinációkkal a 16-osig jutottunk el. A támadás sajnos elhalt. Két perc múlva szépített a Barca. A csereként beállt Vidal pontos labdát tálalt Suarez-nek, aki kapásból hatalmas gólt lőtt. 1-1. Próbálkozásaink eredménytelenek voltak és egyre jobban beszorultunk. A 84. percben Messi cselezett a 16-osunk előterében és újra Suarez-nek passzolt, aki kiugrott és a tehetetlen Handanovic mellett a hálóba lőtte a labdát. 2-1. Ezzel eldőlt a mérkőzés! Pont nélkül távoztunk Barcelonából. 
Nem volt szerencsénk sem, ezen az estén! Reméljük Conte és az edzői stáb elemzi a mérkőzést és javít a hibákon!
A következő mérkőzésen javíthatunk a Dortmund ellen a San Siro-ban!  

Nézzünk előre, és továbbra is FORZA-INTER!

Start a Conversation