Főoldal

Fordítók csatája

Félreértés ne essék, nem az Élet és Irodalom legújabb rovatát olvassátok, sőt nem is Áprily Lajos és Arany János költők, műfordítók kardcsörtéjéről lesz szó. Sokkal inkább az Inter Ciro Vigorito stadionban esedékes vendégszerepléséről.

Tovább olvasom
2020.09.30.
Tipikus Inter - fordítás az utolsó pillanatokban!

Hogy máshogy lehetne kezdeni az új szezont, mint egy olyan mérkőzéssel, amely annyira jellemző a csapatunkra? A meccs legelején hatalmas védelmi baki, majd Inter vezetés, később vendég fordítás, a legvégén pedig a csattanó... A játék messze nem volt tökéletes, de a cserepad mélysége most megmutatkozott.

Tovább olvasom
2020.09.29.
Számháború - Szezonzáró 4.

Kék-fekete aortapumpám teljes szeretetével köszöntök mindenkit. Szezonzárónk utolsó epizódjához érkeztünk, amikor is a csatárok, a középpályások és a szélsők után a védelem szereplői kapnak főszerepet.

Tovább olvasom
2020.09.26.
Kezdődjék a szezon!

Ezen a hétvégén csapatunk is elkezdi a Serie A küzdelmeit. Otthon fogadjuk a Fiorentina csapatát, akik az első fordulóban már begyűjtöttek 3 pontot. Az Inter számára a hosszas EL küzdelem miatt ugyan elmaradt az előző kör, viszont itt az ideje hogy Conte fiai is megkezdjék a pontgyűjtést!

Tovább olvasom
2020.09.26.

Aktualitások

Serie A
Stadio Olimpico

Hátralévő idő:

Lazio — Inter (On time)

Orvosi szoba

Matías Vecino – Térdsérülés

Eltiltások

Jelenleg nincs eltiltott.

Tabellák

Szavazás

Jelenleg nincs aktív szavazás. Nézz vissza később! 🙂

Tippjáték

A tippjátékban való részvételhez regisztrálj, vagy ha már tag vagy, jelentkezz be!

A szabályok és a pontrendszer megismeréséhez, valamint további tippek leadásához
lépj tovább a tippjáték főoldalára!

További hírek

Számháború – Szezonzáró 3.

Kék-fekete aortapumpám teljes szeretetével köszöntök mindenkit. A támadók és a középpályások után, most a szélsőké lesz a főszerep, módszertan továbbra a csatároknál taglalt módon fog történni.

Számháború – Szezonzáró 2.

Kék-fekete aortapumpám teljes szeretetével köszöntök mindenkit. Első szezonzáró bejegyzésben lerántottam a leplet a szezon legjobb támadójáról, most a középpályásokat veszem górcső alá a csatároknál is taglalt módszertan, a Sofascore és a Fbref adatainak segítségével. Vágjunk is bele! 🙂

Tippjátékot indítunk!

Évekkel ezelőtt a régi oldal rendkívül népszerű funkciója volt a tippjáték. Ezt próbáljuk meg most újra elhozni Nektek, megújult formában!

Számháború – Szezonzáró 1.

Kék-fekete aortapumpám teljes szeretetével köszöntök mindenkit. Hamarosan mi is elkezdjük az új szezont és mivel is lehetne a legjobban ráhangolódni, mint az előzőnek a kiértékelésével. Vágjunk is bele! 🙂

Hivatalos: Arturo Vidal az Inter játékosa

A 33 esztendős chilei középpályás legutóbb a Barcelona együttesében rúgta a bőrt.

Hakimi: „Mindent beleadok a pályán. Együtt nagy dolgokat fogunk elérni.”

A héten bemutatták a szurkolóknak a friss igazolást, Hakimit. Lássuk, mik voltak az első szavai kék-fekete színekben.

Hivatalos: Aleksandar Kolarov az Inter játékosa

Az Inter hivatalos honlapján jelentette be a régóta várt hírt, miszerint a szerb válogatott bal lábas kiválósága csatlakozik a kék-feketékhez.

Ez vár az Interre a bajnokságban – itt a menetrend

Ma délben tartották az olasz élvonalbeli labdarúgó bajnokság 2020/21-es szezonjának sorsolását, az Interre pedig erős kezdés vár.

Pénteken EL Döntőt játszunk!

Az Inter számára még mindig nincs vége a nyárnak: hétfő este 5-0-ra diadalmaskodtak a Shakhtar Donetsk csapata ellen, ami pedig azt jelenti, hogy csapatunk 10 év után ismét európai kupadöntőt játszhat!

Felhasználói menü