2020.01.29
dec.24

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!

Kategória // Hírek, Közérdekű

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!

A csapat már megajándékozott minket, Intereseket, egy gyönyörű győzelemmel, és a tabellán való első hellyel a szezon felénél. Most megragadnám az alkalmat, hogy az oldal és a fórum üzemeltetői, karbantartói és szerkesztői nevében áldott, békés karácsonyt, jó pihenést, és boldog, (Inter) sikerekben gazdag új esztendőt kívánjak mindenkinek!

okt.17

Felhívás a derbi előtt..

Kategória // Hírek, Közérdekű

Közeleg az újabb kihívás kedvenc csapatunk számára a hétvégén.

Az oldal további szerkesztése, fejlesztése érdekében a legaktívabb fórumosok részéről kérünk segítséget.

"PetR", "internaZIOnaLe" és "interfan" kérünk benneteket, hogy a youme@internazionale e-mail címre írjatok a kapcsolat felvétel miatt!

FORZA INTER!

 

jan.08

Az Inter story folytatódik

Kategória // Közérdekű

Az elmúlt hónap történéseit tömören kívánjuk közreadni, az oldal megújítása miatt. 

máj.29

Szolgálati közlemény

Kategória // Közérdekű

Figyelem!

Lukács Attila a tippjáték nyeremény miatt vegye fel a kapcsolatot velünk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  email címen!

Köszönjük!

júl.15

Újra lehet regisztrálni a fórumra!

Kategória // Hírek, Közérdekű

Újra lehet regisztrálni a fórumra!

Kedves Interisták!

Hosszú idő után, újra sikerült megnyitni a fórum regisztrációját. Egészen az átigazolási időszak végéig várjuk új tagjainkat. Technikai gondok miatt, a fórum nem tud megerősítő emailt (és jelszó emlékeztetőket sem) kiküldeni, így ez nem szükséges a regisztráció véglegesítéséhez. Ennélfogva előfordulhat, hogy regisztrál néhány robot is, ahogy erre régebben is volt már példa. Ha ilyennel találkoztok, jelezzétek a gépház topikban, vagy privát üzenetben nekem (PetR). Szintén, mivel már hozzáférhető az admin felület, tudok segíteni elfelejtett jelszó megváltoztatásában annak, aki kéri.

Reméljük minél többen csatlakoztok ismét ehhez a közösséghez! 

Forza Inter!

jan.22

Döntetlen a Róma ellen is

Kategória // Hírek, Serie A, Közérdekű, Derby

Kedves Inter szurkolók! 

Oldalunk megújulva kerül újra a nyilvánosság elé. Több mint egy hónapi szünet után igyekszünk minél több információt közreadni. Az oldal továbbra is korrekciókra szorul, amelyet folyamatosan szeretnénk frissíteni.

Most a legfrissebb eseményről kívánunk röviden tudósítani:

 

 

 Vecino gólja és öröme

 

 Vasárnap este a Seria-A 21. fordulóban a Róma együttesét fogadta az Inter a G. Meazza stadionban. Mindkét csapat nagy lelkesedéssel játszott. A vezetést a Róma szerezte meg és az Inter csak a hajrában tudott egyenlíteni. A hazai csapatnak jóval több gólhelyzete volt és lelkesen küzdött a győzelemért a mérkőzés végéig.

 

 

jún.01

Továbbra is Inter…

Kategória // Hírek, Serie A, Közérdekű

2017. május 29.

Tájékoztatjuk az Inter szurkolókat, hogy a honlap november 21 óta technikai és személyi okok miatt nem működött.Szeretnénk az oldalt újra indítani és az Inter barátok segítségét kérve tovább szerkeszteni.Honlap szerkesztésben jártas és a honlap szerkesztését elvállaló Inter szimpatizáns jelentkezését várjuk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailben.

Ezúttal, kísérletképpen az Inter 2016/2017. bajnoki év utolsó, záró mérkőzéséről szeretnénk néhány sorban visszaemlékezni.

Internazionale – Udinese 5:2

Milano, 2017 május 28. 20.45 ó. G. Meazza Stadion. Játékvezető: Di Paolo.

A csapatok összeállítása:

Internazionale: Carizzo, D’ Ambrozio, Medel, (Nagatomo a II. félidőben), Andreolli, Santon, (T.Sainsbury 55.p.), Gagliardini, Kondogbia, Candreva, Brozovics, Perisics, (R. Palacio 55. p.) Eder. Edző: S. Vecchi.

Udinese: Scuffet, Heurtaux, (Matos 29.p.), Felipe, Angello, Widmer, Balic, Jankto, (Badu, a II. félidőben), Hallfredsson, (Evangelista 60.p.), Gabriel Silva, Zapata, Thereau. Edző: L. Deneri. Góllövők: Eder 5.perc, Perisics 19.p., Brozovics 36.p., Eder 54. p., Balic 76.p., Angello 79 p., öngól, Zapata 92. p.

Ezen a mérkőzésen búcsúzott a csapattól Carizzo és R. Palacio. Palacio, aki az 55. percben állt be csereként, a stadion közönsége óriási tapssal köszöntötte őt. A mérkőzés utáni interjúban Palacio megköszönte a klub támogatását a következő szavakkal: „Nagyon meg vagyok hatódva. Meg szeretném köszönni a szurkolóknak és mindenkinek akik az Interért dolgoznak a támogatást és az itt eltöltött öt évet. Feledhetetlen öt év volt és büszke vagyok, hogy a világ egyik legjobb klubjában játszhattam. Biztos vagyok benne, hogy a következő szezonban az Inter jobb teljesítményt nyújt majd.” Ezzel mi szurkolók is egyetértünk! A két búcsúzó játékos mellett egy újoncot is avattak vasárnap este, az első ausztrál játékos Trent Sainsbury személyében, aki az Inter csapatában pályára lépett.

Forza Inter!!

júl.29

HÍRKÜLDŐ SEGÉDLET

Kategória // Közérdekű

Hírküldési alapelvek 

Magyar oldalakról nem veszünk át cikkeket. Ha mégis találunk valamit, akkor megkeressük a külföldi eredetit és abból "táplálkozunk".

Ha nem értjük pontosan a cikket (fordítási bizonytalanság) akkor inkább hagyjuk a fenébe.

Tartózkodjunk a magánvéleményektől. Törekedjünk a cikk lényegi tartalmát közölni.

Nagyon "kamu szagú" plátykáktól tartsuk magunkat távol. Csak akkor írjuk le, ha már minimum 3 forrás is foglalkozik a dologgal.

Többesszámot csak az adminisztrátor használjon. Tehát az ilyen "a honlap nevében..." dolgokat csak ő írjon lehetőleg.

~Youme

Új hír beküldése

Az oldalra két módon tudtok híreket írni:

  1. Hír/cikk beküldése! menüpont alól
  2. Admin felületre belépve

Sajnos mindkét opció többnyire angol nyelvű, épp ezért alább részletesen írok mindkettőről.

1. Hír/cikk beküldése! menüpont

Ez az opció az egyszerűbb, viszont kevesebb funkciója van. Ezzel létre lehet hozni egy új cikket, ami azonban nem jelenik meg rögtön, hanem csak beküldésre kerül az oldalra, és ott egy adminisztrátor felülvizsgálja, majd publikálja. Bal oldalon alul, az oldalra bejelentkezve elérhetővé válik a Felhasználói menü, és annak különböző menüpontjai.

 

 

 

 

 

 

 

A következő oldalt kell látnunk:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az egyes mezők leírása:

Name   A cikk címe (kötelező kitölteni)
Subtitle   A cikk alcíme (kötelező kitölteni)
Text   A cikk szövege. Ide legtöbb esetben csak bevezető szöveget írjunk, ne a teljes cikket! (kötelező kitölteni)
Add another Textarea   Ezzel a gombbal adhatunk hozzá még egy Text mezőt, majd abba írjunk. Ha hozzáadjuk, akkor a felső Text mező lesz a bevezető szöveg, ez pedig a teljes cikk. Illetve ez eredményezi, hogy megjelenik az oldalon a Tovább olvasom! gomb, amivel a teljes cikket lehet elolvasni. Ha hosszú a cikk, mindenképp használjuk!!!
Teaser image   A címlapon megjelenő kép. A search gombra kattintva felugrik egy ablak, ahol ki lehet keresni a feltöltendő képet a számítógépről.
Image   A teljes cikkben lévő kép. A search gombra kattintva felugrik egy ablak, ahol ki lehet keresni a feltöltendő képet a számítógépről.
Author   A cikk szerzője
Releated articles   Kapcsolódó cikkek 
External releated articles   Külső kapcsolódó cikkek (linkek, pl. forrás)

Ezek után a Submit Item gombra kattintva küldhetjük el a cikket. Ennek a funkciónak a hátránya, hogy nem lehet benne használni a beépített szövegszerkesztőt, így csak egy csupasz szöveg jut el az adminisztrátorokhoz, illetve a feltöltött képek. Ezután az adminisztrátor formázza, és publikálja. Cserébe viszont valamivel egyszerűbb, mint a másik módszer.


2. Admin felület

Ez a lehetőség egy picit bonyolultabb, viszont cserébe jóval több lehetőség van a szerkesztéskor. Az oldalra bejelentkezve, a Felhasználói menüben megjelenik az Admin felület menüpont. Kattintsunk rá. A következőt kell látnunk:

Ha a felhasználói fiókunk rendelkezik a szükséges engedélyekkel, akkor ide is be tudunk jelentkezni, ugyan úgy, ahogy az oldalra is bejelentkeznénk. Ezután egy ehhez hasonló oldalnak kell bejönnie:

Itt fontos, hogy ne az Új cikk opcióra nyomjunk, mert az a régi típusú Főoldalra posztolná a cikket. Az új Főoldalra a Friss hírek nevű ZOO modul segítségével írjuk a cikkeket. Kattintsunk rá.

Ez az oldal egy áttekintést nyújt a cikkekről a webhelyen. A listában látjuk (balról jobbra) a cikk címét, típusát, hogy publikálva van-e, frontpage státuszát (ez lényegtelen), hogy kereshető-e, engedélyezve van-e a kommentelés, az alapértelmezett sorrend változtatását (ha itt feljebb emelünk egy cikket akkor az a hírek legtetején fog szerepelni), a hozzáférési szintet, a szerzőt, a dátumot, és hogy hányan kattintottak rá.

Kicsit feljebb szűrni és keresni is tudunk a cikkek között.

Fent van egy nagy zöld gomb Új felirattal, ezzel lehet új cikket létrehozni. A következő oldalon válasszuk az Article opciót.

 

A következő oldal fogad:

Van pár ismerős mező, de azért leírok mindent ismét.

Az egyes mezők leírása:

Name   A cikk címe (kötelező kitölteni)
Published   A cikk publikálási státusza. Csak akkor állítsuk Yes-re, ha már mindennel végeztünk. Egészen addig csak egy vázlat marad
Searchable   Megadja, hogy kereshető lehet-e a cikk (Yes) vagy nem (No)
Comments   A kommentelést kapcsolhatjuk be vagy ki a cikkhez
Category   A cikk kategóriája. MINDIG HASZNÁLJUK! A hírek kategóriát mindig adjuk hozzá, illetve válasszunk még a cikkre illő alkategóriákból (Serie A, BL, stb)! Fontos, hogy később könnyebben kereshetőek legyenek a cikkek.
Primary category   Az elsődleges kategória, ami leginkább ráillik a cikkre
Subtitle   A cikk alcíme
Text   A cikk szövege. Ide legtöbb esetben csak bevezető szöveget írjunk, ne a teljes cikket! Ebben az esetben már kapunk egy komplett szövegszerkesztőt, mint a Word. Javasolt a sorkizárt bekezdési stílus alkalmazása! (kötelező kitölteni)
Add another Textarea   Ezzel a gombbal adhatunk hozzá még egy Text mezőt, majd abba írjunk. Ha hozzáadjuk, akkor a felső Text mező lesz a bevezető szöveg, ez pedig a teljes cikk. Illetve ez eredményezi, hogy megjelenik az oldalon a Tovább olvasom! gomb, amivel a teljes cikket lehet elolvasni. Ha hosszú a cikk, mindenképp használjuk!!!
Teaser image   A címlapon megjelenő kép. A select image gombra kattintva felugrik egy ablak, ahol ki lehet keresni a feltöltendő képet a weboldal tárhelyéről, vagy ha lejjebb görgetünk, akkor a feltöltésre is lesz lehetőségünk! Hogy ne minden csak úgy szétszórva legyen a tárhelyen, először válasszuk ki a newsPhotos mappát, majd görgessünk le, és töltsük fel a képet! Javasolt az inter.it-ről letölteni mindig az aktuális meccshez pár fotót, és azok közül választani. Ha kiválasztottuk, kattintsunk a beszúrás gombra.
Image   A teljes cikkben lévő kép. A select image gombra kattintva felugrik egy ablak, ahol ki lehet keresni a feltöltendő képet, ugyan úgy mint előbb.
Media   Különböző médiatartalmak beszúrására való, hagyjuk üresen
Releated articles   Kapcsolódó cikkek 
External releated articles   Külső kapcsolódó cikkek (linkek, pl. forrás)
Social buttons   A közösségi gombok megjelenítése, ha vannak

Ha képaláírást szeretnénk beállítani a cikk képére, a következőt kell tennünk: A kép kiválasztása után, a spotlight opcióra kell kattintani. Ezzel bejön egy legördülő lista, amivel kiválaszthatjuk hogy honnan "ússzon be" a képaláírás. Válasszuk a bottomot (alulról). Alatta pedig megadhatjuk a képaláírást.

A képernyő jobb oldalán is láthatunk pár opciót, de ezeket alapesetben változatlanul hagyhatjuk. A cikk megírása után kattinthatunk a Mentés, Mentés és bezárás, Mentés és új gombok egyikére, és a cikk létrejön.

Legutóbbi mérkőzés
Következő mérkőzések
vasárnap, 2 február 2020
Udinese vs Inter
20:45 | Dacia Arena, Udine
vasárnap, 9 február 2020
Inter vs AC Milan
20:45 | Giuseppe Meazza stadion, Milánó
Serie A Tabella
BL csoportkör
Serie A Góllövőlista
Ki olvas minket

Oldalainkat 115 vendég és 0 tag böngészi

Hirdetés