2018.12.09

    

Karamoh parádés gólja a győzelmet jelentette.       A két góllövő örül egymásnak.

Vasárnap délután a  Guiseppe Meazza stadionban került sor a 24. forduló keretében az Inter-Bologna összecsapásra. Csapatunk játéka hasonlított az utóbbi hetek ötlet és motiváció nélküli játékára.A második percben szerzett gyors Éder gólnál reméltük a további gólokat és a hajdani remek játékot.
Miranda hajmeresztő felszabadító rúgása után a labda a kapunk felé perdült és Palacio büntetett. A szünet utáni cserék, főként Karamoh, Rafinha ötletes játékának és jó teljesítményének köszönhetően győzött az Inter.

 

TIM Seria-A 24. forduló. 2018 február 11. 15.óra Milánó, Guiseppe Meazza Stadion.
FC Internazionale- Bologna FC 2-1. Góllövők: 2' Éder, 25' Palacio és a 63.percben Karamoh.
Játékvezető: Paolo Valeri, Partjelzők: D. Bindoni és S. Longo. 4. JV.: J. L. Sacchi. Video asszisztensek: F. La Penna és M. Vivenzi.

A csapatok összeállítása: FC Internazionale: 1. Handanovic, 33 D'Ambrosio, 37 Skriniar, 25 Miranda, 7 J. Cancelo, 11 Vecino, 20 B Valero, 17 Karamoh, 77 brozovic, 44 perisic, 23 Éder.
Vezető edző: L. Spaletti.

Bologna FC: 83 Mirante,15 Mbaye 3 Gonzalez, 6 De Maio, 25 Masina, 16 Poli, 5 Pulgar, 7 Dzemaili, 80 Orsolini, 24 Palacio, 14 Di Francesco. Vezető edző:R.Donadoni.

Érdekesebb események a mérkőzésről:

2' Karamoh a jobb szélen jó labdával indította Brozovic-ot , aki az alapvonalról élesen visszajátszotta azt és Éder kitűnő ütemben, közelről a kapuba lőtt. 1-0.
11' Inter támadás végén Brozovic fejel mellé, óriási helyzetben.
18' Palacio sárga lapos figyelmeztetést kapott.
23' Bologna támadás futott a bal oldalon, Masina beadását Palacio élesen fejelte kapura, Handanovic azonban bravúrral szögletre mentett.
25' Bologna támadásnál Miranda felszabadító rúgása nem sikerült. Labdája magasra perdült az Inter kapuja felé, a védők későn eszméltek. Palació lecsapott a labdára és mintegy 7 méterről a kapuba bombázott. 1-1.
34' Perisic jó helyzetben csúnyán mellé lőtt, néhány másodperc múlva újra nagy helyzetben, gyengén gurított kapura.
46' Miranda helyett Lisandro Lopez állt be.
48' Szögletet rúgott az Inter, nagy kavarodás után a felső kapufán csattan a labda és kiperdült.
54' Karamoh futott el a jobb oldalon, kiváló beadását Perisic csúnyán mellé fejelte.
58' Brozovic helyett Rafinha állt be. ( Brozovic tapssal provokálta a nézőket!)
63' Rafinha labdájával Karamoh jó cselekkel tört be a védők közé és mintegy 18 méterről      csodálatos gólt lőtt. 2-1.
66' Rafinha újra Karamohnak adott egy remek labdát, a fiatal játékos azonban a kapusba lőtte azt.
A Bologna kettős emberhátrányba került Mbaye és Masina kiállításával. A mérkőzés végéig az eredmény nem változott, így hosszú böjt után végre megszületett a győzelem. AZ Inter a tabella harmadik helyére került.
A következő ellenfél a Genova együttese lesz a hétvégén, február 17.-én szombaton 20.óra 45. perces kezdettel idegenben.

FORZA INTER!

 

 

Hirdetés
Ki olvas minket

Oldalainkat 50 vendég és 1 tag böngészi