2018.12.09

  

      Skriniar is megpróbált gólt lőni...

 

Vasárnap ebédidő tájékán Ferrarában, a Spal otthonában játszotta a 22. forduló mérkőzését az Inter. Kedvenceink újra döntetlent értek el a sereghajtó csapat ellen. Az Inter szurkolók számára azonban nem a döntetlen eredmény az, ami elszomorító, hanem a hosszú idő óta tartó enervált, elképzelés nélküli játék. Elfelejtettek focizni?

MI TÖTÉNT INTER? Kérdezhetjük. Reméljük, hogy a hullámvölgy azonban előbb-utóbb véget ér!

 

Ferrara 2018 január 28. Stadio Mazza 

Spal- FC. Internazionale 1-1. Góllövők: 48' Vicari öngól, 90' Paloschi.

A csapatok összeállítása:

Spal: 97 Meret, 4 Cionek, 23 Vicari ( 86' 9 Bonazzoli), 27 Felipe, 29 Lazzari, 28 Schiattarella (75' Paloschi),77 Viviani,88 Grassi, 17 Mattiello ( 83' 33 F. Costa), 19 Kurtic, 7 Antenucci.Vezető edző: Leonardo Semplici. 

 FC Internazionale: 1 Handanovic, 33 D'Ambrosio, 37 Skriniar, 25 Miranda, 7 J. cancelo, 11 Vecino, 20 B. Valero (91' 8 Rafinha), 87 Candreva (46' 23 Eder), 77 Brozovic (87' 5 Gagliardini), 44 Perisic, 9 Icardi. Vezető edző: L. Spaletti.

Játékvezető:Piero Giacomelli. Partjelzők: Liberti, La Rocca. 4. Jv.: Illuzzi. Video asszisztensek.: Fabbri és Abbatista.

A mérkőzés érdekesebb mozzanatai:

14' Vecino kitűnő labdával indította Candrevát, akinek lövését Meret hárította.

20' Spal támadás: Antenucci ívelt az Inter kapu elé, Grassi fejesét Handanovic semlegesítette.

38' Antenucci messziről tüzelt,azonban Handanovic újra hárított.

45' D'Ambrosio kitűnő labdát adott Icardinak, aki az ötös tájékáról próbált lőni, azonban rosszul találta el a labdát.  A szünet után Eder váltotta Candrevát. 

48' Joao Cancelo a bal oldalról ívelte be élesen a labdát, amelyet Vicari próbált hárítani, azonban szerencsétlen mozdulattal a saját kapujába spárgázta a "játékszert". 0-1.

A gól után harciasan játszott a Spal, beszorult az Inter, aztán kiegyenlítettebb lett a játék. Az Inter fásultan, pontatlanul játszott.

58' Vecinó került helyzetbe, de hatalmas lövését szép védéssel hárította Meret.

61' J. Cancelo tört kapura, lövése 17 méterről alig kerülte el a kaput.

64' Tűzijáték az Inter kapuja előtt, a védők nagy nehezen mentettek.

72' Brozovic került jó helyzetbe, nagy lövését Meret a kapu fölé öklözte. Hatalmas lövés, óriási mentés! A hazai csapat folytatta támadásait a hátra lévő időben!

90' Antenucci a védők gyűrűjében pontosan ívelt Paloschihoz, aki védhetetlenül fejelt Handanovic  kapujába. 1-1.   Az eredmény a négy perces hosszabbítás után sem változott.

 Csapatunk a szezon egyik leggyengébb játékát produkálta ezen a napon. Enervált, motiváció nélküli játék jellemezte együttesünket. Az okok egyenlőre ismeretlenek. Lehet, hogy az  átigazolási hírek és események is befolyásolják ezt a teljesítményt.Reménykedjünk, hogy pozitív változás történik és végre a játékban és az eredményekben is újra örömünket leljük! Szerencsére a hétvégi fordulóban a két római csapat is vereséget  szenvedett és közelebb kerültünk a Lazio-hoz. 

    A következő ellenfél a hétvégén, a Crotone gárdája lesz.

 FORZA INTER!

 

 

 

Hirdetés
Ki olvas minket

Oldalainkat 46 vendég és 0 tag böngészi