2018.12.09

Kedves Inter szurkolók! 

Oldalunk megújulva kerül újra a nyilvánosság elé. Több mint egy hónapi szünet után igyekszünk minél több információt közreadni. Az oldal továbbra is korrekciókra szorul, amelyet folyamatosan szeretnénk frissíteni.

Most a legfrissebb eseményről kívánunk röviden tudósítani:

 

 

 Vecino gólja és öröme

 

 Vasárnap este a Seria-A 21. fordulóban a Róma együttesét fogadta az Inter a G. Meazza stadionban. Mindkét csapat nagy lelkesedéssel játszott. A vezetést a Róma szerezte meg és az Inter csak a hajrában tudott egyenlíteni. A hazai csapatnak jóval több gólhelyzete volt és lelkesen küzdött a győzelemért a mérkőzés végéig.

 

 

Milánó, Guiseppe Meazza Stadion, 2018. január 21, 20 óra 45 p. FC. Internazionale- AS Róma 1-1. Góllövők: El Shaaraway 31' és Vecino 86. percben.

A csapatok összeállítása: FC Internazionale: 1 Handanovic, 7 J. Cancelo, 25 Miranda, 37 Skriniar, 21 Santon, 11 Vecino, 5 Gagliardini, 87 Candreva, 20 B. Valero, 44 Perisic, 9 Icardi. AS Róma: 1 Alisson, 24 Florenzi, 44 Manolas, 20 Fazio, 11 Kolarov, 7 Pellegrini, 6 Strotman, 4 Nainggolan, 30 Gerson, 9 Dzeko, 92 El Shaaraway.

Játékvezető: Davide Massa, partjelzők: F. Meli, A: Costanza, 4. jv.: L. Banti, video asszisztensek: A.Damato és G.Vuoto.

A mérkőzés első perceiben idegesen, sok hibával játszott mindkét csapat. A mérkőzés érdekesebb történései röviden:

4'Icardi helyzetbe került, azonban nem találta el a labdát.

9' Perisic lőtt 18 méterről, Alisson azonban védte a lövést.

17' J. Cancelo jobbról ívelt középre, Perisic centiméterekkel fejelte mellé a labdát. 

29' Perisic újra kapura lőtt,azonban a kapus hárította a lövést, a kipattanó labda B. Valero elé került, lövését azonban blokkolták a védők. 

A 30. percben Alisson védett egy labdát, majd hosszan előre rúgta azt, El Shaaraway jól ugrott ki, faképnél hagyta a védőket és a kivetődő Handanovic-ot átemelve megszerezte a római vezető gólt. 0-1.

46' Brozovic állt be Gagliardini helyett. 

55' Perisic a baloldalról nagy helyzetben kapura ívelt, azonban a kapus kiöklözte a labdát.

78' J.Cancelo jobb oldalról beívelte a labdát, amelyet Icardi centiméterekkel fejelt fölé. Fölénybe került az Inter. A támadások egymást követték, azonban a római védelem, élén a kapussal, jól zárt.

86' Brozovic a bal oldalról kitűnően ívelt középre, Vecino a védők gyűrűjében a legmagasabbra emelkedett és a kapu jobb oldalába fejelte a labdát. 1-1.

A decemberi botlások után a csapat újra döntetlent ért el, azonban lelkesedése, motiváltsága ezúttal kitűnőnek bizonyult. Az Inter szurkolók számára ez a játék biztatónak tűnik. A következő ellenfél a hétvégén a Spal együttese lesz.

FORZA INTER!

 

   

 

Hirdetés
Ki olvas minket

Oldalainkat 31 vendég és 1 tag böngészi