2018.12.09

 

A hétvégi Seria-A 20. fordulójában az első osztályú csapat a Fiorentína ellen a hosszabbításig győzelemre állt, ám a 91. percben a lilák Simeone góljával döntetlenre mentették a mérkőzést. A csapat így is a harmadik helyen áll a tabellán. ACF Fiorentina - FC Internazionale 1-1. Góllövők: Icardi 55' és Simeone 91'. 

 

                   

         

 

A szenzációs hírt azonban az Inter Primavera csapata szolgáltatta. A korosztályos Szuper kupa  döntő mérkőzésén a fiatalok 2-1 arányban győztek az AS Róma ifjúsági csapata ellen. Az Inter ezt a trófeát első alkalommal nyerte el! Minden elismerés a csapat játékosainak és az edzőnek Stefano Vecchi-nek, aki kitűnő munkát végez a fiatalokkal ebben a szezonban. 

 Milano 2018 Guiseppe Meazza stadion. FC Internazionale- AS Róma 2-1. Góllövők: Colidio 3' és 118', Marcucci a 7. percben.

 S. Vecchi irányítása alatt a fiatalok négy trófeát nyertek: a Trofeo Viareggio-t, a TIM Kupát az olasz bajnoki címet és a Szuper kupát.

GRATULÁLUNK!!

 

Visszatérve a felnőtt csapat decemberi szereplésére: a Juve elleni döntetlen után december 12.-én TIM Kupa mérkőzést játszott a csapat a harmadosztályú Pordenone ellen. A viszonylag tartalékosan felálló Inter nagyon megszenvedett a mérkőzés folyamán. A csapat döntetlenre állt a rendes játékrészben és a hosszabbításban is. Képtelen volt betalálni az ellenfél kapujába. Csupán 11- es rúgásokkal jutott tovább csapatunk. Inter- Pordenone (11-es rúgásokkal) 5-4. A legjobb nyolc között a városi rivális AC Milan következett december 27.-én. Ez a mérkőzés is a hosszabbításban dőlt el. A 104. percben Cutrone talált be és ezzel a találattal eldöntötte a mérkőzést. AC Milan- FC Inter 1-0. Az Inter búcsúzott a kupa sorozatból.

A Seria-A mérkőzések sem örvendeztettek meg bennünket.

December 16.-án a 17. forduló mérkőzéseire került sor. Csapatunk az Udinese csapatát fogadta. A vendégek simán 3-1 arányban győztek kedvenceink ellen. FC Internazonale- Udinese Calcio 1-3. Góllövők: Lasagna 15', Icardi 60', De Paul 61' (11-esből), Barak 77'. Első vereség a szép sorozat után.

A 18. fordulót december 23.-án játszotta csapatunk Reggio Emiliában a Sassuolo vendégeként és elszenvedte második vereségét. Sassuolo- FC Internazionale 1-0. Góllövő: Falcinelli 34'. 

A 19. fordulóban december 30.-án a Lazio látogatott Milánóba. A San Siro-ban 60 ezer néző szurkolt a csapatnak. Rendkívül izgalmas mérkőzést láthattak a nézők, amely gól nélküli döntetlennel ért véget. Ezzel az őszi szezon véget ért. Az Inter a Napoli és a Juventus mögött a harmadik helyen állt ekkor. FC Internazionale - Lazio 0-0.

 A következő bajnoki mérkőzést az AS Róma ellen játssza csapatunk 2018. január 21.-én.

 

                     INTER                                        ROMA

                                   
Hirdetés
Ki olvas minket

Oldalainkat 38 vendég és 0 tag böngészi