2018.12.09

Küzdelem a labdáért

Handanovic öklözése. Nagy mentés Mandzukic elől

 

Hatalmas küzdelem után, 0-0-ás döntetlennel ért véget a Derbi Itália szombaton este Torinóban az Allianz stadionban. Az első félidőben labdabirtokolásban az Inter volt jobb, azonban veszélyesebb volt a Juve.A házigazdáknak gólhelyzetei voltak és főleg Cuadrado,valamint Mandzukic volt a legveszélyesebb csapatunk számára. Az egész mérkőzést tekintve az Internek szerencséje is volt ezen az estén. Handanovic és a védők rendre megakadályozták a torinóiak támadásait, blokkolták lövéseiket. A döntetlen eredmény hízelgő a kék- feketék számára.

 

 

2017. december 9.20 óra 45 p. Torinó Allianz Stadion.  Juventus- FC Internazionale 0-0.  A csapatok összeállítása:  Juventus: 23 Szczesny 2 De Sciglio, 3 Chiellini, 22 Asamoah, 6 Khedira, (csere 75'  10 Dybala), 5 Pjanic ( cs.: 85'  30 Bentacur), 14 Matuidi, 7 Cuadrado, 9 Higuain, 12 Mandzukic. V. edző: M. Allegri.                                                                      FC Internazionale: 1 Handanovic, 33 D'Ambrosio, 37 Skriniar, 25 Miranda, 21 Santon (cs.: 63' 29 Dalbert), 11 Vecino, 20 B. Valero, 87 Candreva, (cs.:69' 5 Gagliardini), 77 Brozovic, 44 Perisic, 9 Icardi, (cs.: 85' 23 Eder).  V.edző: L. Spaletti. Játékvezető:  Paolo Valeri Partjelzők: Giallatini, Dobosz, 4. Jv.: L. Banti, Video assziszt.: Irrati és Meli.

Megszenvedett az Inter a döntetlenért, azonban megőrizte eddigi veretlenségét és 40 ponttal maradt a tabella élén áll vasárnap délutánig.... A mérkőzés első perceiben a csapatok óvatos játékok produkáltak, várták a megfelelő pillanatot a támadás indítására. Az első nagy helyzetet a 9. percben Mandzukic hibázta el. Cuadrado jobb oldali beadását 7 méterről rúgta kapura, amelyet Handanovic kiöklözött, Mandzukic újra fejelt, labdáját azonban Miranda a gólvonal előtt kirúgta. Mindkét csapat óvatosan játszott. Az Inter is támadott, azonban a jól induló helyzeteit elhibázta. A 32. percben Perisic került jó helyzetbe, azonban nem találta el jól a labdát. A 42.perben Khedira lőtt kapura, Handanovic azonban védte a lövést. A 45.percben Cuadradó ívelt újra az Inter kapuja elé, Mandzukic fejelt kapura, szerencsénkre a felső lécről kiperdült a labda az alapvonalon túlra. Az első félidő eredménye: 0-0.  A második félidőben folytatódott a Juve nyomás. Az 52. percben újra Cuadrado futott el a jobb oldalon, beadását azonban Mandzukic elhibázta. Az 56. percben Perisic jó labdát küldött Icardinak, akinek próbálkozását a tömörülő Juve védők hárították. A 61. percben Santon akasztotta Cuadradót, ezért sárga lapot kapott,ráadásul megsérült. Helyére Dalbert állt be. A 72. percben Brozovic jó helyzetben lőtt kapura, azonban a lövés elkerülte a kaput.. Az utolsó 15 percben minkét csapat próbálkozott támadásokkal, ezeket a középpályások segítségével hárították a védők. A végeredmény 0-0 maradt. Az Inter ezúttal jó csapatmunkát mutatott, azonban a múlt heti játéknak nyomát sem láthattuk. A Juve otthonában az európai top csapatok sem mehetnek biztosra. Az eredmény biztató, elégedettek lehetünk.

A következő mérkőzést a TIM Kupa keretében december 12.-én kedden este játssza csapatunk a Pordenone ellen. A következő bajnoki mérkőzését a San Siróban játssza a csapat december 16.-án.

FORZA INTER!

 

Hirdetés
Ki olvas minket

Oldalainkat 25 vendég és 0 tag böngészi