2018.12.09

Handanovic bravúros védése.                    Gólöröm a két góllövő Icardi és Brozovic.

 

Szombaton este Cagliariban a Sardegna Arénában játszották le a 14. forduló keretében a Cagliari-Inter mérkőzést. A házigazdák nekirontottak a kék-fekete csapatnak. Az első félidő nagy részében  az Inter térfelén folyt a játék és több hatalmas gólhelyzetet hárított Handanovic. Icardi két góljával és Brozovic találatával győzött az Inter. A sikert a második félidőben mutatott jó játékának is köszönhette csapatunk. Icardi 14 mérkőzésen 15 gólt ért el és ezzel beérte Immobilét a góllövő listán.

 

 

 

Seria-A 14.forduló. 2017. november 25.  20 óra 45 p. Cagliari, Sardegna Aréna.Cagliari Calcio SpA-FC Internazionale 1-3. Góllövők: M. Icardi a 29 és 83. perc. Brozovic 55.perc ill. Pavoletti a 71.perben.  Játékvezető: Pairetto, partjelzők: Vuoto és Del Giovane, 4. jv. Piscopo, video asszist.: Mariani és Martinelli.

A csapatok összeállítása: FC Cagliari: 1 Rafael, 13 Romagna, 3 Andreoli, 23 Cappitelli, 16 Faragó, 21 Ionita, 8 Cigarini, 18 Barella, 20 Padoin, 10 Joao Pedro, 30 Pavoletti. Vezető edző: Diego Lopez.

Az Inter összeállítása nem változott az előző fordulóhoz képest. A vezető edző is maradt L. Spaletti személyében.

A szárd csapat hatalmas iramban kezdett és már az első percben zavarba hozták védőinket. Két szögletet is rúgtak az első percben. A 3. percben J. Pedro közelről hatalmas helyzetben lőtt kapura, Handanovic bravúrral hárított. Az 5. percben harmadik szögletét rúgta a Cagliari, nagy nyomás alatt volt ekkor az Inter. A 15. percben az Inter rúghatott szögletet, azonban egy perc múlva Pavoletti került óriási helyzetbe, lövését kapusunk bravúrral hárította. A 18. percben újra Pavoletti veszélyztetett, Handanovic-nak újra munkája akadt. Az első félidő nagy része a Cagliarié volt, az Inter kapkodva játszott. A 25.percben B. Valero lőtt kapura, a védők szögletre mentettek. A 29.percben Candreva futott el a jobb oldalon, átívelte a labdát Perisic-nek a bal oldalra, aki betört a 16-oson belülre az alapvonalig, ahonnan visszagurított, labdáját Icardi lőtte a hálóba.0-1. A hátralévő időben az Inter is kezdett feléledni. Candreva szép támadást vezetett. Icardit játszotta meg, aki visszagurított Perisic-nek, a horvát játékos azonban nem érte el a labdát.

A második félidőben megváltozott a játék, a kék-feketék magabiztosan és pontosabban játszottak. A 48. percben azonban újra Padoin lőtt kapura, lövése megpattant és szerencsésen elsuhant a bal kapufa mellett. Az 53. percben Brozovic állt be Vecino helyett, aki megsérült. Két perc múlva újra Candreva tört be a jobb oldalon és okosan visszagurított, Brozovic óriási kapáslövéssel lőtt gólt.  0-2. Tovább veszélyeztetett az Inter. A 66. percben Icardi tört kapura mintegy 18 méterre a kaputól lerántották. A szabadrúgást a sértett Icardi a sorfalba rúgta. A 71. percben Faragó futott el a jobb oldalon, kiváló beadását Pavoletti mintegy 10 méterről kapásból a hálóba lőtte. 1-2. A 83. percben a Cagliari kapuja előtt egy kavarodás után a labda Icardi elé került, aki védhetetlen gólt lőtt és ezzel beállította a végeredményt. 1-3. Két sárga lapos figyelmeztetés volt az Inter csapatában, Miranda és Gagliardi részére, amellyel begyűjtötték az ötödik sárgát, ezzel a következő bajnokit ki kell hagyniuk (a szabályok alapján).

Az Inter ezzel a győzelemmel 16 ponttal vezeti a bajnoki táblázatot (várhatóan egy napig).

A következő bajnoki mérkőzés 2017. december 3.-án a Chievo ellen játssza az Inter.

FORZA INTER!

Hirdetés
Ki olvas minket

Oldalainkat 61 vendég és 0 tag böngészi