2018.12.09

Éder lövi az egyenlítő gólt

Vasárnap délidőben játszották le a Seria-A 12. fordulójából az Inter - Torino mérkőzést. A mérkőzésre nagy küzdelem volt jellemző. Az Inter a szokásos összeállításban kezdett és a cseréi is a korábbi gyakorlathoz igazodtak. A Torino kőkeményen küzdött, bár az Inter az első félidőben több helyzetet elpuskázott, a második félidő elején a torinói gárda került előnybe Falque átlövésével. Húsz percig kellett várni az egyenlítő gólra, amely egy pazar Inter támadás végén született. A csereként beállt Éder talált az ellenfél kapujába. Bár az Inter lőtt egy kapufát is Vecino révén, az eredmény reálisnak tekinthető.

 

2017. november 5. 12 óra 45 perc. Milánó, G. Meazza stadion. 71 ezer néző.


FC Internazionale- Torino FC 1-1.

Az Internazionale összeállítása: 1 Handanovic, 33 D'Ambrosio, 37 Skriniar, 25 Miranda, 55 Nagatomo, 11 Vecino, 5 Gagliardini, 87 candreva,20 B. Valero, 44 perisic, 9 Icardi. Cserék: 69' Éder, Gagliardini helyett, 76' Brozovic Nagatomo helyett. Vezető edző: L. Spaletti.

A Torino összeállítása: 39 Sirigu, 29 de Sivestri, 33 N'Koulou, 13 Burdisso, 15 Ansaldi, 88 Rincon, 8 Baselli, 22 Obi, 14 I. Falque, 9 Belotti, 10 Ljajic. Cserék: 73', 6 Acquac Obi helyett, 82', 11 Niang Falque és 89', 21 Berenguer Ljajic helyett. Vezető edző: Sinisa Mihajlovic.

Játékvezető:Daniele Orsato, Partjelzők:Di Fiore és Manganelli. 4. Jv.: Abbatista. Videó asszisztensek:Tagliavento és Alassio.

Az Inter erősen kezdett. A 4.percben Candreva futott el a jobb oldalon, beadását Icardi a tizenegyes pont tájékán elhibázta. Erőre kapott a Torino két jó helyzetet hagyott ki Baselli, az egyiket Handanovic bravúrral hárította. Négy perc múlva Vecino lövését Sirigu védte. A 23. percben Candreva kiváló beadását Icardi rosszul találta el. Két perc múlva Gagliardini lőtt fölé. Újabb nagy helyzetet hagyott ki Icardi a 27. percben. A 38. percben Skriniar hárított egy hatalmas torinói helyzetet. Az első félidő gól nélküli döntetlennel ért véget.

A második félidő is Inter támadásokkal kezdődött, a 47 percben Persic tört be a Torino kapujának előterébe, visszagurított labdája azonban pontatlan volt. Két perc múlva Nagatomo beadását Vecino fejelte kapura, Sirigu ezúttal is bravúrosan védett. Az 53.percben Belotti fejesét védte Handanovic. Ekkor agresszíven játszott a torinói csapat és az 60. percben Falque a jobb oldalról befelé cselezett, három védőnk között megtalálta a rést és a jobb sarokba bombázott. 0-1. Kiegyenlített játék folyt az utolsó félórában. Gagliardini helyett Éder állt be a 69. percben. Az Inter támadások eredménytelenek voltak egészen a 79. percig, ekkor Perisic futott el a baloldalon, beadását Icardi az öt méterre tisztán álló Éderhez továbbította, aki védhetetlenül bombázott a hálóba.1-1. A mérkőzés utolsó óriási helyzete a 88.percben Vecino nevéhez fűződik, aki mintegy 25 méterről óriási kapufát lőtt. Csapatunk ezúttal is alaposan megszenvedett a döntetlenért, de 12. forduló után is veretlen maradt. A Juve győzelmével egy ponttal elénk került a tabellán. A Lazio- Udinese mérkőzés elmaradt, a papírforma szerint a Lazio is elénk kerülhet. Két hét szünet következik, világbajnoki selejtezők és válogatott felkészülési mérkőzések miatt,( számos Inter játékos részvételével). Érdekesnek ígérkeznek a november 10.-én és 14.-én sorra kerülő Olasz - Svéd világbajnoki kvalifikációs mérkőzések. Az Inter a következő bajnoki mérkőzését november 19.-én játssza.

FORZA INTER!

Hirdetés
Ki olvas minket

Oldalainkat 38 vendég és 1 tag böngészi