2017.11.22
Európa Liga sorsolás és új érkezők
Írta: Administrator   
2016. augusztus 26. péntek, 20:29

Mozgalmas napon volt túl ma a klub, hiszen délután egykor sorsoltak az Európa Ligában, majd délután megérkezett Joao Mario aki máris az csapat rendelkezésére álla majd, illetve Gabriel Barbosa alias Gabigol - akire viszont lehet, hogy januárig még várni kell. De menjünk sorrendbe. Az Internazionale a "K" jelű csoportba került a cseh Sparta Praha (tavaly a Laziot kiejtették, de azóta azért egy Krejcivel gyengültek), az angol Southampton (nem játszik már ott Pellé, de nekik is új edzőjük van Puel személyében) illetve az izraeli Hapoel Beer-Sheva (megszorongatták a Celticet) társaságában. Természetesen mondani sem kell, hogy a továbbjutás a minimum innen, de a csoport elsőség megszerzése sem látszik egy megoldhatatlan feladatnak.

Nézzük most az érkezőket, aztán majd a végén átfutjuk az EL ellenfeleket is. A két új ember egy nyelvet beszél, mind a kettő Milanoban szállt ma le, az egyik 14.33-kor Malpensán egy menetrend szerinti járattal, még a másik Linatén 16.50-kor egy magángéppel. A friss EB győztes aki a Sportingtól érkezett 45 millióért akár már holnapután de Boer rendelkezésére állhat, persze a bemutatkozása nyilván csak a válogatott szünet után történik csak meg. Gabigolt viszont komoly tömeg várta a reptéren ahonnan az útja az orvosi vizsgálatra majd pedig a szerződés aláírásához vezetett. Az eseményen ott volt a Suning első embere Zhang Jindong is aki reggel érkezett meg Milanóba. Az Internek itt 25 milliót kell fizetnie a Santosnak de minden bizonnyal benne lesz a szerződésben az is, hogy az Inter a játékost január végéig kölcsön adja a brazil klubnak. De ezek a dolgok még nem véglegesek és az Inter is hivatalos érkezőként tekint jelen pillanatban mind a két játékosra. A pontos részletek és egy mercatoval kapcsolatos összefoglaló úgyis napokon belül napvilágot lát majd.

Kanyarodjunk vissza az EL sorsolásra és nézzük a csoport ellenfeleket. A Sparta Praha együtteséről tehát a Laziot kellene kérdezni, hiszen a rómaiak hatalmas pofont kaptak az Olimpicoban tavasszal. Igaz Krejci azóta már a Bologna játékosa lett, távozott Fatai is, ám maradt a 35 éves kapitány Lafata akinek elévülhetetlen érdemei voltak abban, hogy a csapat a playoffban a dán ellenfele ellen 0-2-ről 3-2-re fordítson és továbbmenjen. Van még két válogatott szélsőjük Dockal és Sural illetve a védelembe visszatért a rutinos Kadlec.
A következő rivális a Premier Leagueban szereplő Southampton ahol már nem Ronald Koeman az edző mint tavaly, távozott Mané és ugye az olasz válogatott Pellé is (utóbbi Kínába rekord fizetésért). A Manchester United ellen játszott első bajnokijukon nem tűntek legyőzhetetlen ellenfélnek és ezen a meccsen az egyik legjobbjuk Redmond sem villogott annyira. Igaz van két friss Európa Bajnok játékosuk Cerdric és José Fonte személyében, még elől az ír Long a fő veszélyforrásuk.
Az izraeli bajnok Hapoel Beer-Sheva majdnem csodát tett a BL playoffban, de végül 5-4-es összesítéssel kiesett a Celtic ellen. Viszonylag kicsi 16 ezres stadionjuk van ahol igen meleg lesz a hangulat, de igazán játékosokat nem lehet kiemelni tőlük. Az átlagéletkor igen magas és a legértékesebb emberük a transfermarkt szerint a nigéria Ogu 1,5 millió euróval - aki egyéb iránt már másfél éve a válogatott keretébe sem fér be...

1.játéknap: 2016. szeptember 15. 21.05, INTERNAZIONALE - HAPOEL BEER-SHEVA
2.játéknap: 2016. szeptember 29. 19.00, SPARTA PRAHA - INTERNAZIONALE
3.játéknap: 2016. október 20. 19.00, INTERNAZIONALE - SOUTHAMPTON
4.játéknap: 2016. november 3. 21.05, SOUTHAMPTON - INTERNAZIONALE
5.játéknap: 2016. november 24. 19.00, HAPOEL BEER-SHEVA - INTERNAZIONALE
6.játéknap: 2016. december 8. 21.05, INTERNAZIONALE - SPARTA PRAHA

 
Legutóbbi mérkőzés:

Serie A TIM
15.forduló
12.02. 20.45
Napoli


NAPOLI
3

(Zielinski, Hamsik, Insigne)


INTER
0

(-)


Következő mérkőzés:

Európa Liga
6.játéknap
12.08. 21.05
Milano


INTER


S.PRAHA

Sérült: Andreolli

Eltiltva: senki

Sárga lapos: senki

Tabella:Szavazások
Elégedett vagy az edzőváltással?
 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ki olvas minket
Oldalainkat 36 vendég böngészi