2018.12.09

A portugál játékos szombat este elköszönt a Sporting szurkolóktól akik felállva ünnepelték őt és a hírek szerint ma már Milanóban lesz, hogy részt vegyen az orvosi vizsgálaton. A friss EB győztes gyakorlatilag már az Inter új játékosa, bár kétségtelen tény, hogy a formalitások még hátravannak. A középpályás öt éves szerződést fog aláírni évi három milliós fizetéssel. A játékos elővásárlással egybekötött kölcsönszerződéssel érkezik a Sportingtól amely most 10 millió eurót kap, majd pedig még harmincötöt a 2017/18-as szezon kezdetéig.

Mint tegnap beszámoltunk az új edző találkozott tegnap néhány vezetővel és a mercatoval kapcsolatosan egyeztettek - így a következő kiszemelt Gabigo lehet akiért már ment is egy 25 milliós ajánlat az Inter részéről - a választ az Olimpia végéig várja a klub.

Ezzel a 45 milliós kiadással viszont napirendre került Brozovic esetleges eladása, akit jelenleg a Juventus szeretne leigazolni. Nem igen látunk a lapok mögé, de azért annyit elmondhat mindenki: reméljük nem erősödik tovább a bajnoki cím védője, főleg nem ilyen áron..

Hirdetés
Ki olvas minket

Oldalainkat 42 vendég és 1 tag böngészi