2018.06.19

Roberto Mancini a holnapi Udinese mérkőzéssel kapcsolatosan válaszolt az újságírók feltett kérdéseire. A vezetőedző rendelkezésére állt újra Kondogbia, de természetesen mindezektől függetlenül is a győzelem volt az első számú célkitűzés. "Minden nagy csapatnak tudnia kell küzdenie és harcolnia. Ahogy jelen pillanatban állunk úgy gondolom, nincs szükség erősítésekre januárban. A várakozáson felül teljesítünk eddig és remélem, hogy Karácsonykor is az első között leszünk majd. A második hosszabb szünet után kicsit helyre állt a rend és szerintem most már kialakultak az idei erőviszonyok. Icardi? Az egyik alapemberünk, aki összesen két meccset hagyott ki - meglátják be fog jönni a jóslatom, ő lesz a házi gólkirály a szezon végén. A Frosinone ellen egy klasszikus középcsatárhoz illő gólt lőtt. Sajnos a szombat este történtek eléggé megviselték (a játékost Milanóban szombat éjszaka kirabolták - a szerk.)

de szerintem most már összeszedte magát. Hogy Thorir BL indulást akar és három győzelmet Karácsony előtt? Mindannyian ezt akarjuk... A holnapi meccsel kapcsolatosan annyit tudok most elmondani, hogy Handanovic, Miranda, Murillo, Telles és Ljajic játszani fognak. Az Udinese a firenzei veresége ellenére is jó formában van, remek szakember irányítja őket, így csak a maximumot nyújtva lehet reális esélyünk a győzelemre."

Ezt követően egyes játékosokkal kapcsolatosan kérdezték Mancinit. "Hogy Guarín és Perisic nem érinthetetlenek? Fontos játékos a csapat számára mindkettő, de nagy a konkurencia. De szeretném most befejezni az ezzel kapcsolatos dolgokat. Nem, nem gondolkozunk Guarin, de Ljajic vagy Telles eladásán sem. De ott van Brozovic is aki roppant fiatal és hamarosan az egyik fő erőssége lesz ennek a csapatnak. Ha nem lenne itt nem tudom kit fényképeznének? Callerit? Jó játékos, de mondom, a keret jelen pillanatban alkalmas a céljaink eléréséhez."
"Hogy Thorir beszélt a játékvezetésről? Nem kommentálnám a dolgot, mivel szerintem nekem nem erről kell beszéljek, de tény ha egy játékos kap egy sárga lapot, akkor onnantól kezdve sokkal jobban oda kell figyelnie minden egyes mozdulatára. Handanovic? A kapusok olyanok mint a támadók, a hibáik sokkal korábban szemet szúrnak mindenkinek. A stábom és én is mindig is vele képzeltük el a csapatot, ez nem kérdés.

A keret a holnapi Udinese elleni mérkőzésre:

Kapusok: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni;

Védők: 5 Jesus, 6 Dodò, 12 Telles, 14 Montoya, 23 Ranocchia, 24 Murillo, 25 Miranda, 55 Nagatomo;

Középpályások: 7 Kondogbia, 13 Guarin, 17 Medel, 27 Gnoukouri, 77 Brozovic, 83 Melo;

Csatárok: 8 Palacio, 9 Icardi, 10 Jovetic, 11 Biabiany, 22 Ljajic, 44 Perisic, 97 Manaj.


Hirdetés
Ki olvas minket

Oldalainkat 42 vendég és 1 tag böngészi