2018.05.26

Továbbra is hibátlan a mérlege az Internazionale csapatának, miután az Olasz Bajnokság második fordulójában Jovetic duplájával 1:2 arányban legyőzte az újonc Carpi együttesét.

 

 

 

 

 

 

Mancini/

 

 

„Még 36 mérkőzés van hátra a szezonból, így jelenleg csak a győzelemnek örülök. Meg kellett szenvednünk a sikerért, viszont pont erre számítottunk a találkozó előtt. Továbbra is a fejlődés a cél, ma is hamarabb le kellett volna zárnunk a mérkőzést, ám egy gólos előnynél kaptunk egy buta gólt. A Carpi remek teljesítményt mutatott, de ettől függetlenül megérdemelten szereztük meg a három pontot.”

„Joveticet azért igazoltuk le, hogy erősebbek legyünk, hogy gólokat szerezzen és gólpasszokat adjon. Fantasztikus képességei vannak, igen technikás és még nincs 100%-os formában. Murillo és Miranda kiemelkedően játszott. A Carpi sok helyzetet dolgozott ki 0:1-es állásnál, ám ismerve a támadóikat ez nem lepett meg minket. Következő mérkőzéseket sokkal hamarabb le kell zárnunk.”

„Az edzéseken Kondogbia játszott már a védelem előtt és remek teljesítményt nyújtott. Így tehát ez is egy opció számunkra. Tehetséges játékos, sokat fejlődhet nálunk. A középpályánk még nem 100%-os. Kedvelem a Medel típusú játékosokat, rengeteget dolgoznak egy meccsen és mindig elszántak, sosem pihennek. 11 Medellel minden mérkőzést megnyernék.”

„Icardi a Milan elleni mérkőzésre már felépül. Még jelenleg rövid a keretünk, ma este is két csatárral érkeztünk és egy 18 éves gyerekkel.”

Juan Jesus/

„Fontos három pont volt, így továbbra is őrizzük a hibátlan mérlegünk. Próbálok a lehető legjobban teljesíteni szélső hátvédként. A támadás és a védekezés is fontos feladatom. A mester azt kéri tőlem, hogy vigyek lendületet a támadásokba azzal, hogy felzárkózom az akciókhoz. Keményen edzek, hogy az állóképességem és a futási sebességem is megfelelő legyen. A beadásaimat is fejlesztenem kell még.”

Miranda /

„Örülök, hogy nyertünk. Világosan látszik, hogy még van hova fejlődnünk, főleg a védekezésben. De még idény eleje van. Minden mérkőzés más, mint a többi, de boldog vagyok a három pont miatt. Remek csapatot alkotunk, védelemben és támadásban is erősek vagyunk már. Most a válogatott szünet jön, de azután csak az AC Milanra koncentrálunk.”

Guarin /

„Fontos győzelmet arattunk. A második félidőben szenvedtünk kicsit, elfáradtunk és a Carpi megnehezítette a dolgunkat, ám az utolsó pillanatig küzdöttünk és egy tizenegyessel végül a győztes gólt is megszereztük. Létfontosságú volt ez a siker, így nyugodtabban mehetünk a válogatott szünetre, utána pedig teljes gőzzel készülhetünk a Milan elleni rangadóra. Ami az átigazolásokat illeti, szeretnék itt maradni, érzem a szakmai stáb bizalmát mögöttem és hogy viselhettem a csapatkapitányi karszalagot, az külön motivációt jelent számomra.”

Jovetic /

„Nem számítottam ilyen jó kezdésre, de örülök, hogy ismét nyertünk és hogy döntetlen állás után is ki tudtuk harcolni a győzelmet. Az Inter jó átigazolási időszakot zár, főleg, hogy itt van Perisic is. Jó előérzeteim vannak, már csak a folyamatosság szükséges számomra és hogy gólokat szerezzek. Ha továbbra is 100%-on dolgozunk, akkor reális cél számunkra a harmadik hely kivívása.”

„Örülök neki, hogy ismét betaláltam, de ez a csapattársaim nélkül nem sikerült volna. A három pont a bajnokság ezen szakaszában nagyon fontos. Szeretném megmutatni itt, hogy mire is vagyok képes. A kapuhoz közel szeretek játszani, mivel így több esélyem van a gólszerzésre, de természetesen képes vagyok bárhol játszani, ahol az edző számít rám. Eder? Remek játékos, szép gólokat lő, így boldog vagyok, hogy a keretünkhöz tartozik.”

Hirdetés
Ki olvas minket

Oldalainkat 72 vendég és 1 tag böngészi