2018.12.09

Tegnap délután (születésnapja előtt egy nappal) a klub elnöke Erick Thohir egy közleményt adott ki az Inter hivatalos honlapján:

Kedves Inter szurkolók!

Az elmúlt napokban több félrevezető és pontatlan információ keringett a sajtóban arról az útról amit a csoportom (International Sports Capital - a szerk. -) az üzleti életben bejár, és arról hogy a jövőben miképpen akarom majd a klubot támogatni.

Ha valakik úgy gondolják, hogy ezek a történetek elvonhatják a figyelmünket arról, hogy a fontos céljainkat elérjük, akkor tévednek. Az én csoportomnak az egész világon vannak üzleti érdekeltségei, és én ugyanúgy fektettem be Olaszországban mint ahogy sikeresen tettem azt korábban az USA-ban, és más országokban.

 

Az én kötelességem, és ami még ennél is fontosabb, az én akaratom az hogy részvényesként az Interbe pénzt fektessek. Ez az amit az első naptól kezdve teszünk, és amit tenni fogunk a jövőben is, azért hogy biztosítsuk a szükséges tőkét, és a menedzsment működését.

Tovább fogunk dolgozni azért, hogy megerősítsük a klub szilárdságát és gondoskodhassunk arról, hogy Roberto Mancini klasszis és versenyképes csapatot tudjon a pályára küldeni. Ez a csapat pedig jobbnál jobb eredményeket adjon nektek Inter szurkolóknak szerte a nagyvilágban.

Hirdetés
Ki olvas minket

Oldalainkat 27 vendég és 1 tag böngészi