2018.12.09

Mancini /

A rangadók sosem tartoznak az egyszerű meccsek közé, ezt ma is láthattuk. Tetszett a csapat játéka, egy teljesen más taktikában kellett játszaniuk, mint az elmúlt 18 hónapban, ez pedig nem megy olyan könnyen. Nem hinném, hogy 5 nap alatt megváltoztattam volna mindent, a kezdeteknél mindig hasonlóan mennek a dolgok. Hosszú még a szezon és sok meccset kell nyernünk, a harmadik helyhez. Amit szeretnék, hogy a lehető legtöbbet győzzünk, még akkor is, ha a csapat nincs 100%-os állapotban.

Még nem tudtam minden játékost kiismerni, több időre van szükség. M’Vila magasan képzett játékos, illik is a csapatba, viszont még nem épült fel teljesen. Ugyan ez vonatkozik Hernanesre is, mindekét játékos a kezdőbe való, viszont a válogatott szünet miatt még fáradtak és nem is ismerem még eléggé őket.

A támadó trio még nem érti meg egymást teljesen. Keményen kell dolgozniuk, többet kell védekezniük és csiszolniuk kell az összjátékukon is. Nem biztos, hogy a legjobb összeállítást raktam fel ma a pályára. Nemrég csatlakoztam a klubhoz és sok játékos távol volt a válogatott szünet miatt. Fejlődnünk kell minden szempontból.

Kovacic nagyon fiatal még, jól képzett és meg van benne az adottság, hogy több poszton is remek teljesítményt tudjon nyújtani. Nem szabad nagy nyomás alá helyeznünk. Sok tanulni valója van még és meg is adom neki erre az időt.

Elégedett vagyok Guarin teljesítményével. Az elején sokat vesztettük el a labdát, mikor nyomást próbáltunk gyakorolni a Milanra, de ezt a hibát sikerült kijavítanunk.

 

Obi /

Nagyon örülök, hogy betaláltam ma. A győzelemért játszottunk végig, de szerintem a mérkőzés után, mindkét csapat elfogadta a döntetlent. Jól dolgoztunk a héten, edzéseken a mester kipróbált a mai szerepkörömben és szerintem egész jól játszottam, csak úgy, mint az egész csapat. Mancininek több taktikai formáció is van a fejében. Ezeket gyakoroltatja velünk, ami nagyobb előnyt jelent. Nekünk középpályásoknak ez a rotáció több játéklehetőséget is biztosít.

 

Kuzmanovic/

Remekül koncentráltunk ma és igazán elégedettek lehetünk a teljesítményünkkel. Guarin és Obi remek munkát végzett. Az első félidőben jól járattuk körbe a labdát, de aztán a Milan szerzett vezetést egy remek akció után. Elégedett vagyok Obival, nem csak a játéka, de a gólja miatt is. A héten Europa Liga találkozó is lesz, így holnaptól csak erre a meccsre összpontosíthatunk.

 

Juan Jesus /

Kaptam egy rúgást a meccsen, de hétfőre kutya bajom se lesz. Meg kellett volna szereznünk a második gólunkat, jól játszottunk ma. Egy helyzetük volt és azt ki is használták. A második játékrészben nem játszottunk olyan jól, de sok lehetőséget kialakítottunk. Szerintem elég jó munkát végeztünk. Továbbra is versenyben vagyunk minden sorozatban. A mester sokat segít nekünk, hogy elérjük a céljainkat. Nekem is fejlődnöm kell, nem követhetek el buta hibákat. Csütörtökön kemény meccs vár ránk, de nyernünk kell, hogy a továbbjutással a zsebünkben készülhessünk az idény többi meccsére.

Hirdetés
Ki olvas minket

Oldalainkat 48 vendég és 1 tag böngészi