2017.11.22
Mérkőzés előtti nyilatkozatok - Milan Vs. Inter
Írta: LBatman   
2014. november 23. vasárnap, 18:49

Mancini /

Jó érzésem van a találkozóval kapcsolatban. A Derbi mindig hatalmas mérkőzés és ugyan azt érzem most is, mint minden ilyen ütközet előtt. Jól dolgoztunk a héten, biztos vagyok benne, hogy jó teljesítménnyel rukkolunk majd elő. Jó formában vehettem át szerencsére a csapatot, ám figyelembe kell venni azt, hogy négy nap alatt nem lehet világot váltani. Kicsivel több idő kell ahhoz, hogy minden játékost kiismerjek és megfelelő rálátásom legyen a dolgokra. Az edző váltás sosem egyszerű dolog, pláne nem idény közben, de talán pont egy ilyen derbi előtt a legszerencsésebb, hiszen ez az összecsapás teljesen független az idényben látottaktól.

Pippo játékosként fantasztikus dolgokat produkált, sok mindent lerakott az asztalra. Még az edzői pályafutása elején van és remélem, hogy edzőként is remek karriert fog befutni.

Szenzációs meccsre számítok. Nem szoktam meg, hogy a harmadik helyért kell harcolnom, de most nem is a táblázatot kell figyelnünk. Most csak magunkra koncentráljunk és annyi pontot szerezzünk amennyit csak lehet. Remélem plusz motivációt adhatok a játékosoknak. Mindenki aki a csapatért dolgozik, annak 100%ot kell nyújtania folyamatosan.

A derbik mindig remek hangulatban telnek, tele szenvedéllyel. Emlékszem mikor 4:3-ra nyertünk, de a többi találkozóra is ugyan úgy. Az a meccs különleges, a labdarúgás két top csapata csap össze.

Guarín egy remek középpályás. Támadni és védekezni is ugyan olyan kiválóan tud. Nagyon fontos játékos számunkra. Kovacic fantasztikus tehetség. Nem szabad elvárnunk tőle, hogy hiba nélkül játsszon még. Nagyon fiatal és sok mindent kell tanulnia. Rá kell találnia saját magára, meg kell ismernie, hogy mire is lehet még képes. Abban a pozícióban kell játszatni, ahol gólokat tud lőni és a többi remek képességét is kamatoztatni tudja. Az a fontos, hogy még most ne helyezzünk rá túl nagy nyomást. Medel? Őt még nem láttam játszani, mivel nemrég tért vissza hozzánk. Hernanes? Ő még nincs teljesen jó állapotban, megvizsgáljuk, hogy játszhat-e majd.

 

 
Legutóbbi mérkőzés:

Serie A TIM
15.forduló
12.02. 20.45
Napoli


NAPOLI
3

(Zielinski, Hamsik, Insigne)


INTER
0

(-)


Következő mérkőzés:

Európa Liga
6.játéknap
12.08. 21.05
Milano


INTER


S.PRAHA

Sérült: Andreolli

Eltiltva: senki

Sárga lapos: senki

Tabella:Szavazások
Elégedett vagy az edzőváltással?
 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ki olvas minket
Oldalainkat 84 vendég böngészi