2017.11.22
Mérkőzés utáni nyilatkozatok - Inter Vs. St. Etienne
Írta: LBatman   
2014. október 24. péntek, 12:54

Mazzarri /

Elégedett vagyok az egy ponttal is, így ez azt is jelenti, hogy továbbra is három ponttal vezetünk a második előtt a csoportunkban. Eddig jól alakulnak a dolgaink az Europa Ligában. Valóban nem volt túl mutatós a játékunk, de ne feledjük el, hogy szükséghelyzetben voltunk ma. Figyelembe véve a körülményeket, jó teljesítményt nyújtottunk a találkozón. Természetesen jobban örültem volna, ha irányítjuk a találkozót és meg is nyerjük, de manapság egyáltalán nem egyszerű folyamatosan kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani a ligában és az európai porondon egyszerre.

Moratti ügyében nem akarok nyilatkozni. Ennek eldöntése az elnökségre tartozik. Örülnék, ha mindketten a klubhoz tartoznának továbbra is, de jelenleg csak a munkámra koncentrálok. A játékosok figyelmét nem vonhatjuk el, az ellenfeleinkre kell, hogy összpontosítsanak. Jelenleg csak az eredmény az, ami igazán számít.

 

Khrin/

Fontos pontot szereztünk ma. Tudtuk, hogy kemény ellenfél ellen lépünk majd pályára. A magabiztos oldalunkat mutattuk és a labdát jól tudtuk járatni, talán szerezhettünk is volna pár gólt. A stadionban remek hangulat volt, mindkét szurkolótábor nagyon lelkesen bíztatta saját csapatát. Elégedett vagyok, hogy játszhattam.

 

Andreolli /

Győzni akartunk ma, de végül csak egy, ám annál fontosabb pontot szereztünk. Nagyon keményen védekeztek. Mindig nehéz ilyen mérkőzést játszani, a befejezéseinknél pedig hiányzott belőlünk a határozottság. Úgy gondolom, hogy mindkét fronton képesek leszünk jól teljesíteni. Minden mérkőzéshez úgy kell hozzá állnunk, mintha egy döntőre készülnénk. Ha megnézzük a vasárnapi összeállításunkat, akkor láthatjuk, hogy ez egy nagyon fiatal csapat, sokkal fiatalabb, mint az elmúlt években bármikor. Sok tehetségünk van, akiknek időt kell adnunk a fejlődésre. Azok, akik pedig már itt vannak egy ideje, segíteniük kell nekik mindenben.

 

Carizzo/

Boldog vagyok, hogy játszhattam, pláne úgy, hogy nem kaptam gólt a találkozón. Nem tudom, hogy végig védhetek-e az Europa Ligában, de szeretném megköszönni az edzőmnek a mostani lehetőséget. Keményen dolgozom és próbálok Samirnek és a többi csapattársamnak is segíteni. Ebben is próbálom a legjobbamat nyújtani a csapat számára.

 
Legutóbbi mérkőzés:

Serie A TIM
15.forduló
12.02. 20.45
Napoli


NAPOLI
3

(Zielinski, Hamsik, Insigne)


INTER
0

(-)


Következő mérkőzés:

Európa Liga
6.játéknap
12.08. 21.05
Milano


INTER


S.PRAHA

Sérült: Andreolli

Eltiltva: senki

Sárga lapos: senki

Tabella:Szavazások
Elégedett vagy az edzőváltással?
 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ki olvas minket
Oldalainkat 70 vendég böngészi