2018.12.09

Thohir/

Köszönöm a szurkolóknak, hogy ilyen fantasztikus elánnak támogatták a csapatot. Remek atmoszférát teremtettek, ami segített a játékosoknak felpörögni. Büszke vagyok a csapatra és az edzőre, amiért ilyen győztes mentalitást mutattak ma. Úgy érzem visszatértünk! Biztos vagyok benne, hogy csütörtökön az Europa Ligában is hasonló hozzáállást tanúsítunk majd.

Ausilio /

Ez egy remek 2:2 volt. Az első félidő fantasztikus volt, azt hiszem a csapatnak sikerült bizonyítania. Egységesek vagyunk. A hibák benne vannak a pakliban, emiatt senkit nem lehet hibáztatni. Főleg úgy, hogy 95 percig játszottak a srácok kiemelkedően. Obinak a jobb oldalon kellett ezúttal játszani és remekül meg is oldotta a dolgot. Kovacic és Medel az utolsó pillanatban tudták vállalni a játékot. Mindent megtettünk ma, amit tudtunk.

Hernanes/

Fontos mérkőzés volt a mai. Az eredmények könnyebben jönnek, ha a hazai hangulat pozitív. Azt hiszem, a szezon most kezdődik csak igazán a számunkra. A Napoli kemény ellenfél, ezt ne feledjük el. Nem engedhettük meg magunknak, hogy gyengén játszunk ellenük. A második félidőben talán kicsit visszaállt a csapat, az első 45 perchez képest. Néha nem egyszerű 90 percen keresztül irányítani a meccset.

Obi/

Egész héten keményen edzettünk. Mindig készen állok arra az eshetőségre, ha Nagatomo nem tud pályára lépni, így a mai kezdőbe kerülésem sem okozott váratlan meglepetést. Játszottam már jobb szélen korábban, szóval most is megoldottam a dolgot. Az elmúlt két hétben sokat dolgoztunk, még akkor is, mikor a többiek a válogatottjaikkal voltak. Meg szeretném köszönni a közönségnek a 90 percen át tartó buzdítást. Jól reagáltunk rá, már csak miattuk is nagyon akartuk a győzelmet.

Dodo /

Jól játszottunk. Az első félidőben beszorítottuk őket a saját térfelükre. Élvezetes és igen intenzív találkozó volt. Sokat beszéltek manapság arról, hogy mindkét csapat lejtőre került, ám ma megmutatta a két együttes h képes remekül játszani. Jól helyezkedtek végig, de mi is jól végeztük a dolgunkat. Ez a meccs szerintem egy fordulópont az idényben. Ezelőtt volt két meccs, amin nem szegődött mellénk a szerencse. Ma viszont megmutattuk az igazi arcunkat. A szurkolók káprázatosak voltak, remek hangulatot teremtettek. Ezt így kell minden találkozón, együtt tudunk nyerni. Az Elnök Úr beszélt velünk, rajta is érződött, hogy mennyire bízik bennünk és számít ránk. Ez sokat segített nekünk a felkészülésben.

Juan Jesus/

Minden, amiért a héten dolgoztunk most összejött. A csapat kirakta a pályára a szívét és megmutatta, hogy milyen küzdőszellem lakozik benne. Ezen az ösvényen kell tovább haladnunk, ugyan ilyen éhséggel a sikerekre. Ha ez megvan, az eredmények jönni fognak. A Napoli szerintem nem érdemelt meg egy pontot, mivel mi mindent megtettünk a győzelemért, de sajnos ilyen esetek előfordulnak ebben a sportban. 1000%-ot adtunk ki magunkból. Mostantól nyernünk kell és visszatérni a régi önmagunkhoz. A közönség fantasztikus volt, amikor a szurkolóink így énekelnek, akkor az, minden játékost feldob. A hideg futkosott a hátamon, mikor hallottam őket. Ilyen szurkolókra van szükségünk, ők a mi 12. játékosaink. Ha továbbra is ilyen hangulatot teremtenek, akkor minden meccsen legalább ilyen teljesítményt tudunk majd nyújtani.

Jól járattuk körbe a labdát, ám nehéz feltörni a Napoli dupla négyes falát. Roppant fegyelmezettek, ám sikerült találnunk réseket a védelmükön.

Mindig megtiszteltetés, ha behívnak a válogatottba, ám most csak az Interen jár az eszem. Mindenesetre egy meghívó mindig boldoggá tesz, mivel ez egyben azt is jelenti, hogy jól szerepeltem a klubomban. Boldog? Igen, most boldog vagyok, mivel én adtam a labdát oda Dodonak, aki utána szép gólpasszt adott Hernanesnek (nevet).

Hirdetés
Ki olvas minket

Oldalainkat 46 vendég és 0 tag böngészi